11 maj 2022 |  Event

Behövde komma iväg

När allt känns tungt och jobbigt vet jag att det bästa är att behålla rutinerna och inte tacka nej till saker jag vet innerst inne jag tycker är kul och mår bra av. När jag kom hem efter jobbet igår kom det några tårar, pratade länge i telefon och fick snabbt göra mig redo för att gå på event! Detta är något som vi kämpat med länge så det var kul att vi äntligen kunde öppna för Givenchy inne på Åhlens City!

Det bjöds på skumpa och macarons!

Det kändes konstigt men ändå skönt att ”komma” iväg och fly verkligheten ett tag

Man älskar väl mingelbilder? Hur härligt!

Det var så fint att se alla influencer där, mingla med alla och prata make up med självaste make up artisten för Givenchy! Jag är nu helt totalt såld på makeupen och kommer nu bli lite fattigare…

Det var också en härlig DJ på plats och gjorde det hela lite mer festligt!

Som ni kan se haha!

Efter massa kul och givande mingel (ja, mingel kan vara givande), några glas bubbel var jag helt slut. Eventet skulle sluta 22.30 och jag drog precis innan det det värkte så i mina trötta fötter (hade trots allt klackar).

Kom hem vid 23, tog en dusch och åt en väldigt sen middag (hann inte med det innan eventet).

Nu är det ny dag och jag känner mig trött. Fick precis veta att pappas operation har gått bra vilket lugnar en orolig själ! Livet alltså, det tar konstiga svängar som man inte alltid är beredd på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram