30 november 2018 |  Event

BD Diabetes Care

Natten till tisdag sov jag så otroligt uselt. Det var en hemsk oro i kroppen som infann sig runt 02 och det blev en kämpig natt.

Efter att ha kämpat med att hålla mig lugn vid frukostbuffén sprang jag upp till mitt rum för att bara ta några djupa andetag innan jag skulle upp på scen. Jag svettades så mycket! haha

Sekunden innan jag går in i salen där jag skulle prata. Låååånga sekundrar! haha. Jag tänkte att om jag tar en selfie innan kommer nästa gång jag tar en selfie vara när allt är gjort, nervös hjärna delux

Vid 07.50 började alla att ta plats. Musiken var i full gång och det kändes helt plötsligt så j*vla bra!

Jag bad min älskade vän från BD Sverige att filma och fota. Haha! Svårt att fota när någon på scen inte står stilla. Men här är i alla fall starten. Mina 45 min hade nu börjat. Tur att jag fick alla (tror jag) att skratta. Där och då släppte min nervositet!

Jag pratade om min resa. Från det att jag fick min diagnos vid 13 års ålder till att jag flyttade till USA

Pratade om min ätstörning och hur jag tog mig ur den och hur jag mår idag

Och såklart. Min mest like:ade bild på instagram! Injektionsteknik! Pratade en hel del om hur företag som BD ska nyttja influencer för att nå ut med information till de personer som faktiskt anvnder deras produkter. Vikten av att samarbeta. Dela kunskap med varandra etc.

Efteråt fick jag en så otroligt fin feedback. Det är nästan som jag var med i en film, eller i en dröm. Jag har nog aldrig upplevt denna typ av känsla. Det var helt MAGISKT! Bilden här tog jag efteråt när jag besökte toaletten. Haha! Vilken känsla. Som om att jag var odödlig.

Är ni intresserade av att höra mig prata? Mejla mig: sara@diabeteskvinnan.se

Stort TACK till BD Diabetes Care som bjöd in mig till deras event och vecka. Att få prata inför de som jobbar varje dag med att göra livet för oss diabetiker lite mer enkelt är guld värt. En resa jag aldrig kommer glömma. Det var så häftigt att VD Slobodan Radumilo var där och faktiskt ville ta en selfie med mig! HUR COOLT!

Vad som hände under resten av dagen kommer ni såklart få se! Kika in lite senare

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram