26 augusti 2021 |  Event

BBB – women network

Igår var det ÄNTLIGEN dags för detta härliga och fina event. Barbro Ehnbom är en fantastisk kvinna på många olika sätt och jag har känt henne i många år nu!

Hon startade alltså Barbro’s Best and Brightest för att främja framtida kvinnliga ledare inom svenskt och internationellt näringsliv. Inom nätverket, BBB – Barbro’s Best & Brightest, fungerar Barbro både som mentor och som förebild för framtida kvinnliga ledare.

Här hade jag precis anlänt till Lilla Hasselbacken där eventet höll hus och med mig fantastiska vän Sharzad som fick agera fotograf 🙂

Barbro och jag!

Haha, denna bild är så rolig. Sharzad hade precis fotat mig (såklart) och skulle visa de fina bilderna hon hade tagit för både mig och Barbro!

Jag träffade så många fina och trevliga kvinnor. Det är så härligt att samla alla dessa drivna och engagerade personer under ett tak. Det samtalas och pratas om så mycket spännande saker och jag har redan några nya telefonnummer och mejl!

Först ut är en lunch-dejt med en kvinna jag satt bredvid under middagen där det kom fram att vi faktiskt sitter i samma kontors”hus”.

Även fotografen sa att han fått diagnosen diabetes typ 2 för några veckor sedan och vill ha lite råd och hjälp av mig, även en kvinna som har startat ett program inom mental hälsa och styrka som jag tror kan vara något för en framtida ”happening” inom diabetes ”community” i Stockholm! Vad tror ni om det?

Jag är påfylld med massa ny energi och många fler idéer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram