29 januari 2018 |  Diabetes

Barrunda

Godmorgon alla vardagshjältar!

Träningsvärken är olidlig idag och det var länge sen som jag hade så här ont. Eller det var länge sen jag hade träningvärk över huvudtaget. Idag är det måndag och jag är tidigt uppe och var redan på jobbet vid 7 i morse, därav inga härliga morgonbilder att visa. Ni får därför en uppdatering om hur min fredag såg ut och den härliga barrundan! Vi hade egentligen bokat bord och middag på Nosh & Chow som uteblev då det blev alldeles för stressigt. Slängde i mig tre korvar från pressbyrån och möttes upp för ett glas på Nobis hotell. Urmysigt ställe mitt i stan och det var skönt då det inte var fullpackat, löningshelg, och en väldigt trevlig stämning.

Vi körde en barrunda och besökte Riche, teaterbaren, Bardot och avslutade med Riche igen! Haha. Nu låter det som jag var ute hela natten och så var inte fallet även om jag hade energin. Jag var hemma vid tolvslaget och det var ett bra beslut från min sida då jag visste att jag skulle upp tidigt på lördag och vara pigg för att kunna göra vardagsrummet samt köket fri från alla saker och möbler. Det stod alltså slipning av golven på schemat.  

Får mycket frågor kring hur jag gör med blodsockret och insulin när jag dricker och det är så svårt att svara på då varje enskild gång är ”olika”. Jag kan inte förutse innan hur det kommer bli eller vad jag kommer dricka. Nu blev det rötjut samt bubbel och det är ganska milt mot blodsockret. Vet inte riktigt hur sockerhalten ser ut i alla olika viner och tar därför det ganska chill med att korrigera etc. Brukar oftast lösa sig! Är det extremt så tar jag tag i det hemma eller på ställets toalett. Inga snabba beslut tas i alla fall.

Har ni några speciella ”to-do’s” när ni dricker? I förhållande till er diabetes?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram