18 augusti 2019 |  Helg

Barndiabetesfonden tog emot pris

Vart ska jag börja någonstans?

Dagen igår var helt magisk och det är så sådan fantastisk känsla efter allt slit som alla som engagerar sin i fonden, sitter i styrelsen och alla som försöker förstå, att få detta i gengäld. Att vi fick ta emot ett pris.

I fredags hade Hammarby Fotboll anordnat en sponsor-turnering som tog plats i fredags på Tele 2 arena. Barndiabetesfonden ställde upp med ett lag tillsammans med FCSamp (som även sponsrar fonden och har Barndiabetsfondens logga på match tröjan!) och det hela slutade med VINST!

Vi fick igår äran att tillsammans med några från laget (FCSamp) ta emot pris och det var med bravur under halvlek mellan Hammarby och Sundsvall.

Att få gå ut där på scen, 22 000 i publiken, ta emot pris var något som jag enbart kunde drömma om. Jag vill tacka alla som kämpar och som gör sitt yttersta för att bidra till kunskap och forskning. Tack Hammarby Fotboll, tack FCSamp och tack alla själar som kämpar.

Jag fick med mig blommorna hem och pokalen som nu står vackert på bordet. Pokalen ska jag lämna till Nina som är ordförande i styrelsen men blommorna tror jag att jag behåller, haha! På onsdag ska jag äntligen få träffa mina kollegor i styrelsen för höstens första möte. Det ska bli kul att dra igång igen och jag ser fram emot alla kommande event under hösten där vi är med. Massa lopp, föreläsningar och konserter!

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? 100% säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram