18 augusti 2019 |  Helg

Barndiabetesfonden tog emot pris

Vart ska jag börja någonstans?

Dagen igår var helt magisk och det är så sådan fantastisk känsla efter allt slit som alla som engagerar sin i fonden, sitter i styrelsen och alla som försöker förstå, att få detta i gengäld. Att vi fick ta emot ett pris.

I fredags hade Hammarby Fotboll anordnat en sponsor-turnering som tog plats i fredags på Tele 2 arena. Barndiabetesfonden ställde upp med ett lag tillsammans med FCSamp (som även sponsrar fonden och har Barndiabetsfondens logga på match tröjan!) och det hela slutade med VINST!

Vi fick igår äran att tillsammans med några från laget (FCSamp) ta emot pris och det var med bravur under halvlek mellan Hammarby och Sundsvall.

Att få gå ut där på scen, 22 000 i publiken, ta emot pris var något som jag enbart kunde drömma om. Jag vill tacka alla som kämpar och som gör sitt yttersta för att bidra till kunskap och forskning. Tack Hammarby Fotboll, tack FCSamp och tack alla själar som kämpar.

Jag fick med mig blommorna hem och pokalen som nu står vackert på bordet. Pokalen ska jag lämna till Nina som är ordförande i styrelsen men blommorna tror jag att jag behåller, haha! På onsdag ska jag äntligen få träffa mina kollegor i styrelsen för höstens första möte. Det ska bli kul att dra igång igen och jag ser fram emot alla kommande event under hösten där vi är med. Massa lopp, föreläsningar och konserter!

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? 100% säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram