18 augusti 2019 |  Helg

Barndiabetesfonden tog emot pris

Vart ska jag börja någonstans?

Dagen igår var helt magisk och det är så sådan fantastisk känsla efter allt slit som alla som engagerar sin i fonden, sitter i styrelsen och alla som försöker förstå, att få detta i gengäld. Att vi fick ta emot ett pris.

I fredags hade Hammarby Fotboll anordnat en sponsor-turnering som tog plats i fredags på Tele 2 arena. Barndiabetesfonden ställde upp med ett lag tillsammans med FCSamp (som även sponsrar fonden och har Barndiabetsfondens logga på match tröjan!) och det hela slutade med VINST!

Vi fick igår äran att tillsammans med några från laget (FCSamp) ta emot pris och det var med bravur under halvlek mellan Hammarby och Sundsvall.

Att få gå ut där på scen, 22 000 i publiken, ta emot pris var något som jag enbart kunde drömma om. Jag vill tacka alla som kämpar och som gör sitt yttersta för att bidra till kunskap och forskning. Tack Hammarby Fotboll, tack FCSamp och tack alla själar som kämpar.

Jag fick med mig blommorna hem och pokalen som nu står vackert på bordet. Pokalen ska jag lämna till Nina som är ordförande i styrelsen men blommorna tror jag att jag behåller, haha! På onsdag ska jag äntligen få träffa mina kollegor i styrelsen för höstens första möte. Det ska bli kul att dra igång igen och jag ser fram emot alla kommande event under hösten där vi är med. Massa lopp, föreläsningar och konserter!

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? 100% säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram