21 mars 2019 |  Event

Barndiabetesfonden event

Dagen gick undan igår. Det var ett fullspäckat schema från morgonen, i Solna, till möte i Hammarby Sjöstad och till sist eventet med Barndiabetesfondens lokalförening Stockholm, JL Lindeberg och FCSamp. Eventet tog plats på JLs affär på Sankt Paulsgatan och det var riktigt trevliga killar som hade styrt med eventet när jag kom dit i all hast. 

Följ med!

De visade upp den nya kollektionen för herrar och jag blev nästan sugen själv på att köpa kläder. Men jag får besöka deras butik i Bruno gallerian där de har kollektionen för damer! Det ska jag göra i helgen.

Massa gott till alla gäster. Öl och canapéer (heter det ens så?). I alla fall såg det väldigt gott ut men inget för min del då jag inte tål gluten. Suck! 

Jag kunde gå loss på bubblet och godiset.

Eventet var alltså tillsammans med Barndiabetesfonden, där jag sitter med i sstyrelsen, JL Lindeberg och fotbollsklubben FCSamp. Vi ville såklart promota vikten av för gästerna att bli medlemmar (200 kr/år) och vad det gör för skillnad. Inte bara för Stockholms förening utan för forskningen.

Hur cool! Var bara tvungen att ta bild tillsammans med loggorna! Denna kväll skulle även FCSamp släppa en release. En tröjrelease!

Det blev en stor ”happening” efter välkomsstal och skålande tillsammans. Då det var 99% herrar på eventet var det en ganska så ”raffig” stämning och det var så fint att se allas engagemang kring hur matchtröjan såg ut. Här är precis efter att vi fått se den och tröjan har alltså Barndiabetesfondens logga på högerarmen! Det känns så mäktigt att se. Här tillsammans med Nina Von Zeipel (ordförande) och Maria Tunblad som är två stora entusiaster i Barndiabetesfondens lokala förening i Stockholm. Maria har jag känt länge och jag beundrar hennes engagemang. Nina har jag känt en kort tid men hon och sin man Jensa Von Zeipel är två personer att lägga på minnet! Hjältar!

Och jo, vi får inte glömma. Jag visade även min pump för självaste Patrik Ekwall! Det roliga var att han trodde först jag sa ”pung” istället för pump. Haha! Ni hör ju, grabbigt event.

Det kändes viktigt för min del, då jag var den enda diabetiker på plats, att prata om diabetes och visa hur jag behandlar min sjukdom. Fick några intressanta frågor och det var läskigt att höra att fördomar eller personliga omdömen som vissa personer har om diabetes. Att det fortfarande är ganska oklart vad typ 1 och typ 2 har för skillnader kommer vi nog aldrig att komma ifrån. Men att många tror att forskningen har kommit längre än vad den faktiskt har skrämmer mig. Vi måste visa vår verklighet och att vi faktiskt måste ”tänka” på vår sjukdom 24 timmar om dygnet. Nu finns det hjälpmedel som underlättar till viss del men det är fortfarande ett heltidssjobb. 

Under kvällen så fick vi 20 (!!!) nya medlemmar till Barndiabetesfondens riksförening, 100 kr per gjorda mål under 2019 från klubben (!!!) och ytterligare 100 kr från @difficultbyp (Patrik Ekwalls klädmärke). 

HERREGUD! Det är så BRA! Jag är så stolt att jag sitter med i styrelsen här i Stockholm och jag är så stolt och beundrad över allas engagemang. Även engagemang som kanske inte känner någon med typ 1 diabetes eller inte riktigt vet vad det är för sjukdom – men förstår vikten av hur viktigt deras engagemang ÄR!

Stort tack till JL Lindeberg att vi fick vara hos er och jag ser fram emot att ses igen!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram