18 september 2019 |  Event

Barcelona

Under en paus fick jag ”social media managern” att agera fotograf på rooftop där vi höll till i förmiddags!
Så härligt att få lite sol och värme!

Jag sitter mitt i smeten på EASD mässan i Barcelona och laddar min telefon. Taxin går om ca 30 minuter och jag har glömt sladden till datorn som inom några minuter kommer att tacka för sig.

Det har varit två intensiva dagar och det är mycket spännande som händer i ”diabetes-världen”. Alla möten, alla samtal, diskussioner och kommande projekt gör att det är värt varenda minut som jag missat i sömn. Jag åker tillbaka till Stockholm idag och jag är glad att jag åkte hit. Det är så värdefullt och jag ska i morgon (eller ikväll om jag orkar) ge er en uppdatering kring vad jag har fått ta del av det som är offentligt. En hel del som inte är något som vi får dela med oss av men, i nästa inlägg kommer ni att få ta del av intressant information!

Nu måste jag se till att hitta min bokade taxi och åka till Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram