2 oktober 2018 |  Event

Baksidan av att ha Diabetes och Celiaki

Det är många som tror att det tuffa i min vardag är min diabetes. Men det är det verkligen inte. De som tror det, har FEL! 

Jag får samma besvikelse varenda gång som jag flyger och har så svårt att hantera den känslan. Uppgivelsen. Har precis tagit mig till flygplatsen Tegel här i Berlin för att snart flyga tillbaka mot Stockholm. Då mässan (EASD) endast erbjuder mackor som lunch tänkte jag att jag köper lunch på flygplatsen. Att jag aldrig lär mig. I taxin på väg mot Tegel kom hungern (lågt blodsocker) och väl incheckad fanns det endast mackor att köpa. 

Jag fick förhandla till mig två korvar utan bröd och när jag frågade om det fanns kniv och gaffel fick jag till svar ”vi tyskar äter korv med händerna” 

Haha jo men okej! Så, nu har jag varit så fashion och ätit två (faktiskt goda) korvar med händerna och doppat i ketchup! Herregud alltså. 

Flygplatser. Att ha celiaki (glutenintolerant) är värre och mycket jobbigare än vad det är att ha diabetes. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram