21 januari 2020 |  Diabetes

Back to the 50s

Nej men alltså! Titta! Vilka jäkla bra bilder, eller hur! Dessa tog min fantastiska fotograf Clara i söndags. Outfiten kommer från min vän Ida som har klädmärket Rock Dolls Revival på söder här i Stockholm och jag är så glad att hon in i det sista (läs minuter innan fotograferingen) kunde låna ut lite härliga outfits till mig!.

Att testa nya typer av outfits är verkligen kul och jag är medveten om att detta inte är någon ”mode” blogg men jag blev nästan kär i mig själv när jag såg hur bra bilderna blev. Kanske att jag ska utvidga min repertoar av kläder nu till våren / sommaren?

Det är i alla fall positivt att jag inte levde på den tiden – då det inte fanns cgm 😉 samt att det inte såg allt för positivt ut för personer med diabetes typ 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram