21 januari 2020 |  Diabetes

Back to the 50s

Nej men alltså! Titta! Vilka jäkla bra bilder, eller hur! Dessa tog min fantastiska fotograf Clara i söndags. Outfiten kommer från min vän Ida som har klädmärket Rock Dolls Revival på söder här i Stockholm och jag är så glad att hon in i det sista (läs minuter innan fotograferingen) kunde låna ut lite härliga outfits till mig!.

Att testa nya typer av outfits är verkligen kul och jag är medveten om att detta inte är någon ”mode” blogg men jag blev nästan kär i mig själv när jag såg hur bra bilderna blev. Kanske att jag ska utvidga min repertoar av kläder nu till våren / sommaren?

Det är i alla fall positivt att jag inte levde på den tiden – då det inte fanns cgm 😉 samt att det inte såg allt för positivt ut för personer med diabetes typ 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram