21 januari 2020 |  Diabetes

Back to the 50s

Nej men alltså! Titta! Vilka jäkla bra bilder, eller hur! Dessa tog min fantastiska fotograf Clara i söndags. Outfiten kommer från min vän Ida som har klädmärket Rock Dolls Revival på söder här i Stockholm och jag är så glad att hon in i det sista (läs minuter innan fotograferingen) kunde låna ut lite härliga outfits till mig!.

Att testa nya typer av outfits är verkligen kul och jag är medveten om att detta inte är någon ”mode” blogg men jag blev nästan kär i mig själv när jag såg hur bra bilderna blev. Kanske att jag ska utvidga min repertoar av kläder nu till våren / sommaren?

Det är i alla fall positivt att jag inte levde på den tiden – då det inte fanns cgm 😉 samt att det inte såg allt för positivt ut för personer med diabetes typ 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram