25 oktober 2020 |  Diabetes

Award winner!

Igår lördag var det Myabetic galan som gick online detta år. Det hade minst sagt varit trevligt att få gå på röda mattan i självaste Hollywood men som sagt, corona.

De hörde av sig till mig i slutet av sommaren när jag att på altanen hos mina föräldrar. Jag minns att jag hade min kateter hängandes på låret, jag var ledsen och där och då fanns inte många ljusglimtar. Livet kändes tufft. När mejlet från Kyrran, grundare av märket, hörde av sig var det som en dörr öppnades.

Att jag även fick hem ett pris i veckan gjorde det hela så otroligt verkligt! Att jag VANN priset för uppmuntran (Encouragement) i diabetes community’t är något som verkligen speglar det jag vill med mina sociala medier. Att inte låta sig hindras av sin diabetes. Jag vill sprida glädje, en positiv syn på livet trots otaliga blodsockerkontroller, sjukhusbesök och allt som tillhör en vardag som diabetiker.

Herregud. Jag är så glad. Jag är tacksam och jag är så glad för att just Myabetic gör skillnad och att de vet vem jag är. Jag har svårt att inse att mina kanaler gör skillnad och inte bara för mina nära utan även för personer världen över!

Jag kommer med all säkerhet sova gott inatt! THANK YOU!!!

Vill ni också se galan ? Ladda hem deras Myabetic app och titta 😀 (sök i App Store 😉

2 kommentarer till “Award winner!”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

  Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

  What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
  ...

  Följ mig på Instagram