25 oktober 2020 |  Diabetes

Award winner!

Igår lördag var det Myabetic galan som gick online detta år. Det hade minst sagt varit trevligt att få gå på röda mattan i självaste Hollywood men som sagt, corona.

De hörde av sig till mig i slutet av sommaren när jag att på altanen hos mina föräldrar. Jag minns att jag hade min kateter hängandes på låret, jag var ledsen och där och då fanns inte många ljusglimtar. Livet kändes tufft. När mejlet från Kyrran, grundare av märket, hörde av sig var det som en dörr öppnades.

Att jag även fick hem ett pris i veckan gjorde det hela så otroligt verkligt! Att jag VANN priset för uppmuntran (Encouragement) i diabetes community’t är något som verkligen speglar det jag vill med mina sociala medier. Att inte låta sig hindras av sin diabetes. Jag vill sprida glädje, en positiv syn på livet trots otaliga blodsockerkontroller, sjukhusbesök och allt som tillhör en vardag som diabetiker.

Herregud. Jag är så glad. Jag är tacksam och jag är så glad för att just Myabetic gör skillnad och att de vet vem jag är. Jag har svårt att inse att mina kanaler gör skillnad och inte bara för mina nära utan även för personer världen över!

Jag kommer med all säkerhet sova gott inatt! THANK YOU!!!

Vill ni också se galan ? Ladda hem deras Myabetic app och titta 😀 (sök i App Store 😉

2 kommentarer till “Award winner!”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    I try to balance all the bread I’m eating with some berries 🍓😉 and one more positive thing is that I can eat as many as I would like to without ruin my bg 💕 ...

    Följ mig på Instagram