6 juni 2021 |  Mat

Avslutande event

När pappa tog denna bild igår eftermiddag satt vi och pratade och jag nämnde då att det känns märkligt att klockan är 18 och jag har enbart tagit 2 1/2 insulin enhet. 2 enheter till frukost och 1/2 enhet på eftermiddagen. Det är nog många faktorer men jag tror det främsta faktorn är att jag har kunnat slappna av och inte känt någon stress alls. Min kropp behövde dessa dagar hemma.

Man ser till och med på mig att jag mår bra. Trots att det är en bild, bara.

Brorsan anslöt sig också igår och vi satt ute och bara pratade skrattade, pratade minnen! Så himla mysigt!

”ni måste le” haha jo tack. Krystade fram ett riktigt stelt sådant! Men här är vi, jag och pappa! Min bästa vän! Han är en av de personer som står mig närmast och jag vet i tusan vad jag hade gjort utan honom!

Vid 19 anslöt jag mig till docnight vilket är ett så himla trevligt event! Slutet av ATTD och man gick runt till olika rum för att prata med varandra. Jag känner ett lyckorus och glädje i kroppen av att jag har alla dessa fantastiska personer som är drivna i diabetes relaterade frågor!

Efter någon timma lämnade jag eventet och anslöt till familjemiddag! Grillat såklart och färskpotatis som legat länge och göttat sig på grillen med massa smör!

Idag är det söndag och jag startade med en springrunda i värmen. Det är en sån befrielse som jag inte vet vilka ord jag ska sätta på mina känslor. Med det är positiva känslor!

frukost – ostmackor och en annan favorit nämligen leverpastej och gurka!

GODMORGON!

Det blev snabba ryck och lite stressigt då jag bokade tåg tillbaka till Sthlm (sitter på tåget nu). Jag köpte med mig detta otroligt goda bröd innan jag lämnade Norrköping! Från farmors glutenfria. Ni måste testa.

Nu måste jag fokusera på resan, har lätt att bli åksjuk nämligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram