8 april 2019 |  Helg

Australien vän, solhäng och ny piercing

Det är ny vecka och helgen som precis passerat innehöll både det ena och det andra. Efter att jag kom hem från New York känns det som att våren har kommit till Sverige och jag kan inget annat än att säga att jag älskar att det börjar bli ljust. Det ger så otroligt mycket mer energi till dagarna och jag älskar att dagarna faktiskt blir längre. 

Efter en intensiv vecka gick jag hem en timma tidigare i fredags då jag inte kände mig helt på banan. Jag åkte hem och somnade en stund i soffan… Vaknade som tur var i tid för att möta upp en typ 1 diabetiker för ett glas på söder. Hon hälsade på sin vän, som bor i Stockholm, tillsammans med sin kille. Hon hörde av sig för några veckor sedan då hon är ny med sin diagnos och ville ses då hon ville träffa en annan diabetiker som levde ett fullt normalt liv! 

Check på den. Jag lever ett väldigt ”normalt” liv, vad nu det är men hon inte känner så många med diabetes ville hon få lite positiv feedback och energi! Helt rätt!

Vi sågs på Tjoget som är ett super-härligt ställe på söder. Och jag tror minsann vi satt och pratade i över 2 1/2 timma! Herregud vad tiden gick och det blev massa snack om resor, livet i Australien, USA, Sverige – jobb?! Hur man gör som diabetiker, förhållande – alla har inte turen att ens partner stöttar, dejting livet (haha det var väl jag som började prata om det) och sen såklart en massa skratt om hur hon uppfattar oss svenskar 😉

Så himla trevligt och är det fler därute som vill ses på fika/lunch/middag/vin så är det bara att ni hör av er! 


Stockholm är så fint!

Vaknade upp av ett soligt Stockholm med lite ont om energi, tyvärr. Det kändes i hela kroppen att jag behövde sova och trots att jag vaknade av mig själv vid 6-tiden ville jag ändå ta tillvara på dagen. Sagt och gjort. Efter promenad och frukost däckade jag i sängen i 2 timmar… trött tjej. 

Bästis och jag!
Så himla mycket folk som ville njuta av solen och av marknaden!

Efter lunch kände jag mig en aning piggare och jag och min älskling gjorde valet som resterande människor att besöka premiärdagen på Hornstulls marknad. Det var galet mycket människor som ville som vi – njuta av musik, sol och folköl! Så trevligt, våren är här!

Det gick verkligen i vågor hur energin i min kropp fann sig men efter ännu en powernap under eftermiddagen var jag redo att möta lördagskvällen. Vi mötte upp ett gäng på en bar och jösses så trevligt. Det märktes över hela stället att energin var på topp, en solig lördag är inte att underskatta! Under kvällens gång försvann rösten mer och mer och jag fick tyvärr efter några timmar tacka för mig då jag knappt kunde göra mig förstådd. Sängen kallade!


Just ja! Såg även detta! Hur märkligt är det inte hur jag känner att varenda cell i min kropp vill gå fram och bli vän med henne? Känner ni samma? Det känns som vi på något sätt hör ihop (?). Hur hade ni gjort? Gått fram och sagt hej, eller bara göra ingenting?

Väl hemma satt det väldigt bra med en kopp te och film innan jag somnade. Ibland blir lördagskvällarna inte riktigt som man tänkt.

I söndags morse var jag precis lika trött som det ser ut. Fy sjutton! Fortfarande ingen röst och vädret inte lika peppande som lördagens. Men när jag såg alla kartonger med vinterkläder och tvätt fick jag energi och drog igång med Röjning hemma. Behövdes verkligen då lägenheten mer eller mindre fallit under veckorna jag varit borta. 

Rundade av bestyren med denna fantastiska ansiktsmask! 

Och två nya hål i öronen! haha! Jag sa till tjejen på apoteket att det är konstigt hur man känner sig lite uttråkad och får helt plötsligt för sig att pierca två nya hål i öronen. Hon skrattade och sa att jag inte var ensam vilket var skönt att höra =)

Söndagen bestod senare av promenad i vårvädret (i en skitig jacka), jobb med Barndiabetesfonden och såklart mina egna sociala medier!
En väldigt bra helg!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram