28 december 2018 |  Helg

Att vara spontan

Det är verkligen slutspurt på 2018. Det slog mig på vägen hem nu ikväll. Det var riktigt energikrävande två dagar jag har haft med allt från att tvättmaskinen la av, telefonköer, olika tvister osv men som idag har löst sig. Det föll på plats allt och alla är glada (i alla fall jag). Den stora lyckan var nog när jag äntligen fick hämta ut min älskade telefon. Den har varit på lagning fram och tillbaka från augusti och nu, nu är den hos mig igen. Jag slipper alltså ha mejl i en telefon, instagram i en annan, kamera i den tredje osv. Det har varit ett kaos att bara få ihop det sociala livet. 

Nu i eftermiddags åkte jag in till stan för att lämna tillbaka det som inte passade och i närheten var min bästis. Vi sågs för en spontan drink och jag följde även med till takbaren vid centralen innan de hade en bokad middag i närheten. Det skrattades hej vilt och jag kan bara medge att jag behövde precis just detta efter två stressiga dagar. 

Nu är jag hemma igen och jag vill bara ladda upp inför det nya året. Planera allt som jag vill göra och satsa stort på mina drömmar. Vill inte att det ska vara drömmar längre. 

Så, nu är det nog pratat om luddiga saker. Jag är hemma, dricker te och njuter.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram