24 november 2018 |  Helg

Att vara den kloka

Jag är på väg ner mot Norrköping. Tänkte ta bilen först men att chansa med vinterdäcken i baksätet kändes inget bra. Att i och med den stress (nervositet) jag redan har inför tisdag nästa vecka är det dumt att tillföra ännu mer nervositet att köra utan vinterdäck. Bokade i all hast en tågbiljett och hör sitter jag nu med mina papper framför mig. Nu ska texten matas in och det är svårt. Engelska är svårt. Det är svårt att ”kallprata” och hitta rätt ord. Dom där små orden ni vet. 

Måndag vid 16 går flyget till Amsterdam. Jag är så sjukt exalterad. Jag är hyperaktiv och har svårt att slappna av. Det påminner mig om de gånger jag stod på scen. Den tid som jag var violinist. Herregud vilket Flashback. En bra sådan – än så länge. 

Nu är jag snart framme och det ska bli härligt att få krama om familjen! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram