24 november 2018 |  Helg

Att vara den kloka

Jag är på väg ner mot Norrköping. Tänkte ta bilen först men att chansa med vinterdäcken i baksätet kändes inget bra. Att i och med den stress (nervositet) jag redan har inför tisdag nästa vecka är det dumt att tillföra ännu mer nervositet att köra utan vinterdäck. Bokade i all hast en tågbiljett och hör sitter jag nu med mina papper framför mig. Nu ska texten matas in och det är svårt. Engelska är svårt. Det är svårt att ”kallprata” och hitta rätt ord. Dom där små orden ni vet. 

Måndag vid 16 går flyget till Amsterdam. Jag är så sjukt exalterad. Jag är hyperaktiv och har svårt att slappna av. Det påminner mig om de gånger jag stod på scen. Den tid som jag var violinist. Herregud vilket Flashback. En bra sådan – än så länge. 

Nu är jag snart framme och det ska bli härligt att få krama om familjen! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram