1 april 2019 |  Diabetes

Att komma i fas

Hade så svårt att somna igår kväll och det är kanske inte så konstigt. Trots att jag sov en del på planet så var jag helt slut när jag kom hem och däckade några timmar. 

Gjorde en del jobb och somnade alldeles för sent för mitt egna bästa. Eller för att kunna vakna pigg idag. 

Måndag och på schemat står att ta igen allt jobb jag missade förra veckan samt att jag vid lunch ska tillbaka till Bromma för att flyga till Sveriges New York – Umeå! Haha, det blir en kort visit och åker redan tillbaka tisdag kväll! 

Hoppas att mina dagar denna vecka inte blir allt för sega av tidsomställningen! Håll tummarna

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram