3 juli 2021 |  Mat

Att bli förödmjukad

Vet inte hur jag ska börja formulera mig efter gårdagen. Så mycket fina känslor då jag äntligen (eller vi) fått till en bästis dejt! Jag och Camilla!

Efter en lång väntetid i kön på väg till TAK gav vi upp och strosade mot gamla stan. Vi skrattade, pratade på om livet och hur fint att vi har varandra, att vi hittade varandra spontant på ett event för några år sedan!

Camilla tog in typ en av de godaste alkoholfria drinken, raspberry mojito, och jag, ett glas rött i vanlig ordning! Det var fotboll i bakgrunden och det var en så fantastisk stämning!

Framåt kvällen kom hungern och tjejen som jag satt bredvid hade ätit en vad som såg ut som typ världens godaste tonfisksallad. Det stod mellan den och en burgare. Valde in i det sista salladen, med tonfisk! Ni ser ju! Den ser så god ut!

Jag kände efter första tuggan att något inte var rätt. Jag sa till Camilla att jag har en konstig känsla om att det kanske är jordnötter i. Fråga mig inte vart för fanns inga nötter synliga alls. Jag frågade hon som serverade oss och fick ett glatt svar ”yes ofc! Its peanuts in it”.

suck. Sa att jag var tvungen att betala men inte för maten helst då jag enbart tagit en bit. Hon blev nervös och sa såklart att det var okej. Två sekunder senare fick jag en sån jävla utskällning att han som hade hand om alla bord. Att det var MITT fel, att det är mitt ansvar att fråga om allergener, att jag inte har tagit mitt ansvar. Denna envägskommunikation tog aldrig slut. Han malde på om hur usel jag var.

jag kände mig som 3 år igen. Fruktansvärt. Är jag en så oansvarig person. Kan jag kanske inte ta hand om mig själv trots att jag är vuxen?

När vi gick därifrån gick jag till Coop för att köpa med mig något snacks till sjukhuset. Om ni har hört har hela coops betalsystem inte fungerat men efter att killen i kassan såg mig, fick jag swisha honom för att betala för min marabou choklad! TACK!

Kom sen snabbt in till akuten, fick mediciner och ja. Kom hem sent inatt. Jag mår bra! Jag är trots allt bara människa och är inte perfekt alla gånger. Jag gör med ”fel” och tar ibland beslut som inte är grundade speciellt mycket.

jag kommer aldrig mer gå tillbaka till den restaurangen mer.

Nu ska jag hänga med lite vänner i solen, bli brun och äta glass. Både glutenfritt och fritt från nötter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram