25 februari 2021 |  Diabetes

Ätit pirog för första gången, styrelsemöte och saknaden av USA

I tisdags var det dags för möte med mitt fantastiska team! Nämligen Barndiabetesfonden. Jag älskar verkligen att gå igenom vad som har hänt, vad som kommer att hända (med det som går beroende på restriktioner) samt hur vi kan jobba för att öka kunskapen kring typ 1 diabetes och hur vi kan få fler att bidra till just forskning!

Hade totalt glömt bort att jag har en massa goda saker i frysen! Fick leverans för någon månad sen från Wallins mat som erbjuder glutenfria produkter. Och jag testade deras Pan pizza samt pirog. Nej Men NEJ. Jag som aldrig har ätit en pirog förut hamnade nog i himmelriket.

Jag förstår nu varför alla jag känner älskar Gorbys och jag är nu totalt ”hooked”. För satan i gatan vad gott och enkelt! Då jag inte har en micro så fick det bli ungefär 10 minuter i ugn vilket gjorde susen! Mer piroger till mig tack 🙂

Igår mötte jag upp brorsan för ett glas på Pattys. Servitören pratade sjukt bra engelska, vilket jag typ alltid går igång på och frågade vart hon var ifrån. Sacramento, California svarade hon. Vi pratade i några minuter och jag nämnde även att jag bott i Santa Monica. Tänkte inte mer på det där och då, men när jag kom hem blev jag som helt tom. Jag saknar att resa, jag saknar mitt förra hem Los Angeles, jag saknar mina vänner där och jag saknar att strosa på sandstranden i Venice. Fan. Fan för Corona och jag håller alla tummar och tår för att jag kan resa snart. Jag saknar solen, saknar att mingla med nya härliga personer, dricka ett glas bubbel som jag inte riktigt gillar och behöva avstå snittar som jag inte tål.

Det är en del som jag inte vill ha tillbaka i mitt liv som jag hade innan corren, men just det där lilla extra saknar jag så mycket just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram