28 mars 2018 |  Mat

Arilds Vingård

Igår flög vi ner till Ängelholm/Helsingborg för möte hela dagen. Stället ägde rum i typ den finaste lilla samhälle som jag defintivt vill åka tillbaka när det är sommar och sol. Det är verkligen en positiv energi att få se andra typer av miljöer samtidigt som det betas av en hel del viktiga frågor relaterat till mitt jobb. Dock var det ingen sol igår utan det snöade hela dagen medan det var strålande sol i Stockholm. Otur.

Det är alltså en vingård vid vattnet där det görs bland annat vin och glögg. Så mysigt. Ni måste vekrligen kolla in detta ställe om ni inte redan har varit där förstås!

Och jo, det var, tror jag, första gången som jag flög över Stockholm och kunde utskilja både gamla stan och andra delar. Det är inte ofta det är ljust och klar syn! Mer sånt!

Nu är det snart påsk och det firas hej vilt med stora godisskålar som står utsällda här på kontoret. Inte mig emot, bara att jag inte får glömma dosera efter det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram