15 maj 2018 |  Diabetes

Är jag omänsklig?

När jag satt ute igår på balkongen i solen och njöt var jag definitivt inte ensam. Det var full rush på andras balkonger och altaner med både grillning, bollkastning, vin och öldrickande och en massa tjatter! Tycker det är så härlig miljö. 

När jag sedan gick ut för att slänga sopor i sporttopp fick jag en del reaktioner. Jag drar slutsatsen att de såg min vita plupp på armen och kanske inte riktigt visste vad det var eller om de skulle våga fråga. Ingen sa något och jag hörde ett barn viska lite sisådär osmidigt, haha!. 

Det är ju en tid då dessa små saker syns mer och jag tror att det är många, eller jag vet, att det finns en typ av skam i att visa upp att man inte är helt ”normal”. Funderingar kring detta?

Idag ska det bli lika fint väder som gårdagen och idag håller jag tummarna för att det blir grillning. Fortfarande lite oklart men kommer definitivt inte att sitta hemma i lägenheten. Nackdelen med att inte ha en egen trädgård. Jag vill vara ute hela tiden i solen och bland alla människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram