15 maj 2018 |  Diabetes

Är jag omänsklig?

När jag satt ute igår på balkongen i solen och njöt var jag definitivt inte ensam. Det var full rush på andras balkonger och altaner med både grillning, bollkastning, vin och öldrickande och en massa tjatter! Tycker det är så härlig miljö. 

När jag sedan gick ut för att slänga sopor i sporttopp fick jag en del reaktioner. Jag drar slutsatsen att de såg min vita plupp på armen och kanske inte riktigt visste vad det var eller om de skulle våga fråga. Ingen sa något och jag hörde ett barn viska lite sisådär osmidigt, haha!. 

Det är ju en tid då dessa små saker syns mer och jag tror att det är många, eller jag vet, att det finns en typ av skam i att visa upp att man inte är helt ”normal”. Funderingar kring detta?

Idag ska det bli lika fint väder som gårdagen och idag håller jag tummarna för att det blir grillning. Fortfarande lite oklart men kommer definitivt inte att sitta hemma i lägenheten. Nackdelen med att inte ha en egen trädgård. Jag vill vara ute hela tiden i solen och bland alla människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram