20 oktober 2019 |  Helg

Antons 2 års firande

Vet inte hur jag ska hinna ikapp med allt som jag denna helg varit med om. Jag är i alla fall hemma nu och har fått upp värmen i alla kroppsdelar efter en heldag med Barndiabetesfonden som stod på plats utanför Tele2 Arena för att visa vårt engagemang vi har tillsammans med Hammarby Fotboll.

Vi delade ut flyers till alla som skulle gå till matchen!


Efter några timmar i kylan gick vi in mot arenan och intog våra platser på läktaren! Där var det en ösig match mellan Hammarby fotboll och Malmö FF. Så spännande match och det är helt sjukt hur engagerad jag blir när jag går på match. Så roligt!

Blå knut!

I halvlek gick jag och Anton, och hans mamma för att hitta lite kaffe. När vi stod och pratade berättade hon att det var exakt på dagen för två år sedan som Anton blev diagnostiserad med typ 1 diabetes.

Jag kan inte med ord förklara glädjen som han hade i sina ögon när han berättade att jag älskade fotboll och var Hammarbys största fan. Detta tillsamman med en box med popcorn. Han berättade om sin pump och jag visade min spruta.

Han såg ut att må bra och jag fick veta att de hade behövt att åka till närakuter innan matchen då det var något problem med pumpen. Men som tur var hann de till matchen. För allt går och diabetesen ska inte stoppa glädjen i vardagen!

Tack för att ni kom och tack för att ni delade med er av er historia! Det är betydande och jag är nog Antons största fan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram