15 februari 2019 |  Blogg

Äntligen

Godmorgon pinglor!

Det är fredag och det är som vår ute. Energin är tillbaka efter gårdagens nattliga äventyr och jag har sovit som en stock! Så, jag är åter igen på banan vilket känns helt jäkla fantastiskt. Dessa bilder är från gårdagens blomshopping och första bilden är från en lycklig själ som till slut kunde lämna kontoret efter en ganska så intensiv arbetsdag.

Idag efter lunch ska jag hjälpa min kollegas vänner att ”bortröva” honom för svenssexa! HUR KUL! Alltså jag blev helt lycklig när jag blev tillfrågad, haha! Jag älskar sånt här och jag ser fram emot att få se mina kollegor och även den ”blivande man”’s blick när hans vänner ska storma deras möte (som är fejk).

Vad som händer ikväll är fortfarande lite osäkert. I vanlig ordning. Finns inga fasta planer och det kan vara ganska skönt. Jag får se hur kroppen och huvudet mår ikväll och ta beslut om vad jag orkar ge mig ut på för äventyr.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram