23 juli 2019 |  Diabetes

Ångest och återhämtning

I några dagar nu har jag haft så ont i magen. Igår var nog värsta dagen på länge. Jag vet om att jag får mens om någon dag eller två vilket kan vara orsaken. Sen vet jag om att jag har en njursjukdom där mina njurar är förmodligen en aning större än normalt vilket bidrar till en ”svullen” mage. Igår när jag skulle packa hittade jag en påse med somriga kläder och testade igenom allt. Jag slängde alla kläder. Inget passade och min mage såg ut som jag var gravid i v 36. Med tanke på mitt förflutna att inga kläder passar var otroligt tungt. Det var en känsla som jag inte visste hur jag skulle hantera. Ville bara lägga mig ner under täcket.

Jag vet att min kropp har förändrats till det positiva och jag vet att jag mår 100 gånger bättre än för bara ett år sedan men så kommer det en stund där jag inte känner igen mig själv. Jag känner mig otillräcklig.

Nu vet jag och är medveten om att dessa känslor kommer och går och att de oftast inte är längre än någon dag. Tog en promenad på kvällen med min brorsa, jag pratade om det, grät och det var som en sten som släppte från hjärtat och mitt psyke. Att få en kram, veta att jag är tillräcklig och att jag är älskad var det som behövdes.

Idag vaknade jag på strålande humör och efter en dusch känner jag mig så redo att möta Ibiza och mig själv i bikini! Hoppas bara inte att mensen är tidig 😉

Nåväl, jag åker med pappa vid 12 mot Arlanda och behöver alla tips och rekommendationer som ni har! Restauranger, beach clubs, stränder, ställen att besöka osv! Hit me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram