21 januari 2019 |  Helg

Andas och börja om

Helgen var totalt en blandning av försök till att hålla ihop mig själv samtidigt som att försöka leva på som vanligt. Alstra energi på en ny nivå. Men vi tar det från början.

Innan vi gick vidare berättade jag för min älskade vän hur jag faktiskt mådde och valde att följa med till Vassa Eggen en stund bara för att känna hur det kändes. Och jo…

Där blev det dans och jag hade riktigt roligt! Tack för att jag har så fina vänner. Drog hem tidigt och somnade på några sekunder. Utmattad var jag.

Lördag. Det var en blandad dag. Jag var totalt slut och var tvungen att ventilera mina tankar för min bästa vän. Vi han bara beställa in en kaffe och sen kom tårarna. Inne på cafét. Vi satt länge och pratade om livet och hur olika känslor kan röra till det rejält. Varför det är helt okej att inte känna medkänsla för allt som faktiskt sker och att det är okej att inte behöva ta in allt på en och samma gång. Det var otroligt viktigt samtal som slutade i killsnack, kramar och planering inför vår New York resa!!!

Stunden efter vi sagt hej då var jag helt slut och sov i några timmar innan jag faktiskt kände mig sugen på mat. Middag. En sen middag med brorsan på ett av våra stammis-ställen, Moldau. De har Österrikisk mat och jag svepte en så jäkla god gulasch soppa i ett nafs. Mycket prat, såklart, och fick bekräftat att mina känslor inte är onormalt. Skönt

Det blev söndag och jag var ute i solen. Så trevligt och trots kroppen kändes tung var jag ändå lite piggare.

Pratade med min familj och där ute i solskenet brast det igen. Tänk att en positiv kommentar kan få en att bli helt nedslagen. Ibland blir jag rädd för olika känslor men jag vet inte hur jag ska tackla det. Eller tackla det på ett sundare vis än för några år sedan. Jag vet att det inte är farligt och jag vet att det går över. Det gäller bara för mig att prata om det då jag är en 100% känslo-person. Efter att jag gråtit inför ”publik” gick jag hem, drog på mig lite vettiga kläder och kände mig redo att möra dagen. Fick en hel del gjort, skickade in en massa texter som ni kommer få ta del av och kände att livet tog en vändning, positiv sådan!

Spenderade kvällen med hårinpackning, ansiktsmask och min goda linsgryta. Jag behövde bara andas ett tag, ventilera och rå om mig själv. 

Idag mår jag som ett solsken. Jag är på banan igen med massa energi och jag har roliga saker att göra och jag har fått upp ögonen för hur jag ska dela upp min energi på det jag tycker är kul. Lära mig nya saker, förmedla min kunskap och skratta. Jag får aldrig glömma att skratta och ha roligt på vägen. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram