14 oktober 2022 |  Event

And, Action!

Jag är så tacksam för att jag har variation på mina dagar. Jag är verkligen en person som inte gillar när det blir för monotont. Då får jag absolut spring i benen. Igår var jag inbjuden som en ”hemlig” gäst (vet inte vilken succé som jag gjorde) för att prata om min hudvårdsrutin under en livesändning inför över 300 personer (proffs inom hudvård)! Det var en två timmars utbildning som företaget jag jobbar för hade och jag insåg inte fören jag kom till inspelningsplatsen hur stort det skulle bli!

Nervös test-satt jag mig i stolen. Blev så nojjig över foten, fan, den är ful och den får mig absolut inte att känna mig snygg. Men men.

Jag bytte om, fick mick och blev svettig. Ångrade mig starkt att jag inte tog en klänning för allt ljus gjorde verkligen att svetten på riktigt rann ner för ryggraden.

Andreas. Vad tusan skulle jag göra utan honom. Han är vår IT kille, mannen bakom kameran, skulle vilja säga mig egna personliga hjälp när jag får dator-problem. Ja han har även koll på typ 1 diabetes!

Sen vid 19 körde vi igång! Alltså Liselle som är utbildare för Ole H är så grym. En mer kunnig, driven och strålande person har jag nog inte mött. Det var hon som program ledde 2 timmar av denna kväll och utbildade alltså drygt 300 personer. Jäklar!

Sen var det Emelies tur att ställa frågor om produkterna. Så mycket som jag lärde mig!

Det sjukaste var nog precis i slutet, det blev en konstigt eller kanske mer ett abrupt slut och vi alla såg hur Emelie segnade ner. Som tur är, är Liselle lång och starkt och tog emot Emelie och fördes bakom kameran. Jag och Rebecca som var bakom hjälpte till att få Emelie till liv. Där var faktiskt dextrosol till räddning. Även choklad som ALLTID ligger i min väska skit bra för att få tillbaka energin.

Så läskigt men så skönt att allt gick bra!

Lite action även bakom kameran haha.

Idag är det fredag, jag har tagit bort stygnen och det var mer obehagligt än jag trodde det skulle vara. Jag var nära att svimma även jag och fick lägga mig ner och andas lugnt!

Nu så, helg på ingång och jag ska fixa mina naglar efter jobbet för att sedan ta en lugn kväll, ett glas vin och bara njuta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram