30 november 2018 |  Event

Amsterdam – BD Diabetes Care

Min timma på scen var verkligen något stort. Men jag var inte där för att ”bara” prata om mitt liv utan även delta resterande tid.

Efter mitt föredrag delades alla upp i olika grupper. För att det var så många och att det skulle bli lite mer intimt. Lättare för diskussion osv.

När grupperna hamnade inne hos mig, Peter (marknadschef på BD) samt en kille från England som arbetat inom apotek bland annat, fick de lyssna på hur BD ska försöka lära sig att arbeta mer med sociala medier. Det var så otroligt roligt. Det var många som inte ens visste vad Instagram var! Jag fick svara på frågor om hur det är att vara så öppen på sociala medier och varför jag tycker att stora företag ska arbeta med just influencer.

BDs nya kanyler

Det pågick hela förmiddagen och några timmar efter lunch. Fick även se deras nya nålar som tyvärr inte kommer lanseras i Sverige.

Örhängen från Caroline Svedbom

Då jag hade varit så mega svettig under morgonen bytte jag om inför det som nu skulle hända! Skapa content! Mina nya örhängen från Caroline Svedbom. Jag är kär, de är så himla fina

Och nu till det stora. Han som är creative director för Swedish house mafia skulle fota samt filma mig! OMG. Jag har aldrig skrattat så mycket. Jag var delvis trött men han var så roligt. Precis innan tagning kom det alltid något skämt, och jag har svårt att hålla tillbaka skrattet! Så jäkla roligt. Älskar att stå framför kameran!

Vid 19 tiden var det tre bussar som skulle ta oss till restaurangen. Det var en väldigt mysigt restaurang mitt inne i Amsterdam.

MAT! Sista bilden är på min rätt som jag fick reda på efter en tugga, att den inte var glutenfri. Bad om ursäkt för att jag spottade ut maten i servetten och inväntade glatt min glutenfria maträtt som var helt gudomligt god!

Jag kom i säng hyfsat och somnade på en gång. Jag var helt slut och det kanske inte var så konstigt. Vaknade ändå tidigt och gjorde ett besök på hotelllets egna gym

då flyget skulle gå is 07 inte blev av hann jag med att se Sebastian Sasseville’s presentation. Vilken jäkla kille alltså! Googla på honom.

Sen en bild tillsammans med BD VD! Han var så trevlig. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram