30 november 2018 |  Event

Amsterdam – BD Diabetes Care

Min timma på scen var verkligen något stort. Men jag var inte där för att ”bara” prata om mitt liv utan även delta resterande tid.

Efter mitt föredrag delades alla upp i olika grupper. För att det var så många och att det skulle bli lite mer intimt. Lättare för diskussion osv.

När grupperna hamnade inne hos mig, Peter (marknadschef på BD) samt en kille från England som arbetat inom apotek bland annat, fick de lyssna på hur BD ska försöka lära sig att arbeta mer med sociala medier. Det var så otroligt roligt. Det var många som inte ens visste vad Instagram var! Jag fick svara på frågor om hur det är att vara så öppen på sociala medier och varför jag tycker att stora företag ska arbeta med just influencer.

BDs nya kanyler

Det pågick hela förmiddagen och några timmar efter lunch. Fick även se deras nya nålar som tyvärr inte kommer lanseras i Sverige.

Örhängen från Caroline Svedbom

Då jag hade varit så mega svettig under morgonen bytte jag om inför det som nu skulle hända! Skapa content! Mina nya örhängen från Caroline Svedbom. Jag är kär, de är så himla fina

Och nu till det stora. Han som är creative director för Swedish house mafia skulle fota samt filma mig! OMG. Jag har aldrig skrattat så mycket. Jag var delvis trött men han var så roligt. Precis innan tagning kom det alltid något skämt, och jag har svårt att hålla tillbaka skrattet! Så jäkla roligt. Älskar att stå framför kameran!

Vid 19 tiden var det tre bussar som skulle ta oss till restaurangen. Det var en väldigt mysigt restaurang mitt inne i Amsterdam.

MAT! Sista bilden är på min rätt som jag fick reda på efter en tugga, att den inte var glutenfri. Bad om ursäkt för att jag spottade ut maten i servetten och inväntade glatt min glutenfria maträtt som var helt gudomligt god!

Jag kom i säng hyfsat och somnade på en gång. Jag var helt slut och det kanske inte var så konstigt. Vaknade ändå tidigt och gjorde ett besök på hotelllets egna gym

då flyget skulle gå is 07 inte blev av hann jag med att se Sebastian Sasseville’s presentation. Vilken jäkla kille alltså! Googla på honom.

Sen en bild tillsammans med BD VD! Han var så trevlig. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram