11 november 2019 |  Helg

Allt för hälsa mässan

Vilken helg!

Jag vet knappt vart jag ska börja och jag tror det kommer ta ett tag att smälta allt som jag varit med om. Vi, Barndiabetesfonden, stod på ”All för hälsan” mässan i Älvsjö under helgen. En mässa som för första gången i år hade segmentet ”aktiva barn” som fokuserade på speciellt aktiviteter för barn, föredrag med profiler och experter och det fanns även möjlighet att träffa många olika organisationer som aktivt jobbar med att få barn att må bättre. 

Vi sålde många Blåknuten ”pins”, hårsnoddar och såklart går alla pengar till forskning för typ 1 diabetes.

Jag fick även chansen att föreläsa två gånger under helgen och dels Barndiabetesfondens arbete, vem jag är och min historia med diabetes och mina erfarenheter av psykisk ohälsa.

Jag blev tagen då efter jag pratat kom det fram en kvinna och grät. Hennes son har t1 diabetes och de har haft det otroligt tufft. Även en man kom fram efteråt och berättade att han hade två barn med diabetes, men en dog av sin diabetes. Av högt blodsocker. Efter den förlusten hittade han sin son död. Han klarade inte av sin systers bortgång. När han berättade detta kom det tårar. Det gick inte att hålla tillbaka.

Det var fint.

Jag har även mött en hel del förmodar om diabetes. Riktigt läskigt att det finns så mycket okunskap fortfarande men otroligt bra att faktiskt möta fördomarna. För att se hur mycket jobb som vi faktiskt har kvar att göra.

Allt arbete som görs är så otroligt viktigt och det gör skillnad.

Nu kör vi! På torsdag är det VärldsDiabetesDagen och det ska bli riktigt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram