27 december 2022 |  Helg

Allt blev bra

Ibland så saknar jag att dela med mig av min vardag i ord istället för enbart bilder som jag gör på Instastory osv. Jag vet att jag fått och får kommentarer där det påstås att allt ser så himla bra och härligt ut hela tiden. Men det vet ni ju om att livet är inte som en ljuvlig sommardag varje dag, tyvärr. Mycket som pågår som jag kanske inte delar med mig av på just Instagram.

Julen är förbi och som varje jul är jag alltid en aning orolig och kanske lite förberedd på någon form av ångest. Vad nu det innebär. Denna jul var jag nog mer orolig än vanligt. Men, för att dra det kort så var denna jul en av de bättre på LÄNGE! Allt gick så bra, jag har skrattat mer än gråtit (faktiskt inte gråtit något) och min katt och mina föräldrars katt kom för första gången överens. De är ju trots allt bröder så borde inte vara så konstigt men antar att det blir lite revir-aktigt när de inte träffas så mycket.

Det var ett år sen jag sist var hemma i Norrköping. Det har såklart sina orsaker om varför men när jag gick min vanliga runda insåg jag att jag saknat detta. Luften, miljön, skogen, hästarna och ja, att bara få promenera utan att tänka på om det är andra ute, trafikljus, bilar som stör – jag tror ni hänger med.

Jag älskar mat, att laga mat, äta mat och prata mat. Detta kommer såklart inte från himlen utan såklart för att min familj är otroligt mat och vinintresserade. Något jag tror vi ska prata mer om, mat och diabetes. Har känt av en stress samt en oro hos diabetiker och föräldrar till barn med t1d. För mig handlar mat om att njuta. Det ska inte bli en hets eller stress och inte ett måste. T.ex. att socker är en smakhöjare. Inte något som alltid måste vara en ingrediens som höjer blodsockret. Förstår ni? Mat ska vara gott och något som delas tillsammans med de man älskar eller i sin ensamhet.

Denna soppa. Dog och kom tillbaka.

Vin har också förtärts i lagom dos. Bubbel, vitt vin och några helt fantastiska röda viner. Får inte glömma den fantastiska julmusten också som har druckits 😉

Kolla! Humle och Balthazar <3

Jag skulle egentligen åkt tillbaka till Stockholm i söndags men tydligen gick inga tåg varken dit eller tillbaka pga en olycka i Linköping. Åkte därför tillbaka i måndags (igår). Detta är något jag inte saknat, tåg. Blir åksjuk, har alltid för mycket packning, blir svettig, hungrig, och tänker varje gång att det är inte värt. Blir så avundsjuk på andra som tycker tåg är nice. Jag tycker inte det.

Nu är julen avklarad och jag är glad att julen blev så himla bra. Jag är tillbaka och jobbar dessa dagar fram till nyår. Skönt. Nu ska jag bara försöka hitta en nyårsklänning och något gott vin! Sen är jag nog redo för ett nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram