24 januari 2020 |  Diabetes

Everyday I’m Hustelin’

Det är fredag och det är ett lyckorus som finns hos mig. Denna vecka har varit tung och igår hade jag en huvudvärk som inte ville släppa. Tur att jag, trots det, tog mig upp ur sängen och gick över till brorsan som bjöd på ett glas vin som faktiskt hjälpte huvudvärken och humöret ! Hurra!

Det är nytt år och nya planer smids. Med det sagt vet jag inte riktigt hur jag ska hantera mina sociala medier, olika branscher, företag osv. Jag kände mig bortprioriterad under hösten då jag ”syns” med olika medicinföretag och det, för mig, känns bra att kunna få göra. Att kunna dela information om andra företag och deras visioner och utveckling samt forskning trots att jag själv kanske inte använder just ”det” märket.

Nu igen fick jag det till mig att jag inte är ”utvald”. Det känns tungt och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Det är tråkigt och jag tar det otroligt personligt.

Jag vill med mina sociala medier öka kunskapen som finns hos professionella personer, företag och personer som sitter med riktigt bra kunskap och som vill hjälpa oss diabetiker att få en bättre vardag med sin sjukdom. Med det sagt, spelar det för mig absolut ingen roll om vad jag själv använder. Det som spelar roll är att inse att vi diabetiker är olika individer och behöver anpassa sin egen medicinering efter sina egna behov. Därmed olika typer av varumärken.

Det är synd och jag börjar ifrågasätta mig själv. Vad anser ni? Är det förvirrande att jag syns med andra företag än det jag själv använder? Och hur vill ni att det ska vara?

Nog om det och tillbaka till att det är fredag!

Ikväll ska jag på aw vilket jag kan behöva efter en tuff vecka, både på jobbet och privat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram