24 januari 2020 |  Diabetes

Everyday I’m Hustelin’

Det är fredag och det är ett lyckorus som finns hos mig. Denna vecka har varit tung och igår hade jag en huvudvärk som inte ville släppa. Tur att jag, trots det, tog mig upp ur sängen och gick över till brorsan som bjöd på ett glas vin som faktiskt hjälpte huvudvärken och humöret ! Hurra!

Det är nytt år och nya planer smids. Med det sagt vet jag inte riktigt hur jag ska hantera mina sociala medier, olika branscher, företag osv. Jag kände mig bortprioriterad under hösten då jag ”syns” med olika medicinföretag och det, för mig, känns bra att kunna få göra. Att kunna dela information om andra företag och deras visioner och utveckling samt forskning trots att jag själv kanske inte använder just ”det” märket.

Nu igen fick jag det till mig att jag inte är ”utvald”. Det känns tungt och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Det är tråkigt och jag tar det otroligt personligt.

Jag vill med mina sociala medier öka kunskapen som finns hos professionella personer, företag och personer som sitter med riktigt bra kunskap och som vill hjälpa oss diabetiker att få en bättre vardag med sin sjukdom. Med det sagt, spelar det för mig absolut ingen roll om vad jag själv använder. Det som spelar roll är att inse att vi diabetiker är olika individer och behöver anpassa sin egen medicinering efter sina egna behov. Därmed olika typer av varumärken.

Det är synd och jag börjar ifrågasätta mig själv. Vad anser ni? Är det förvirrande att jag syns med andra företag än det jag själv använder? Och hur vill ni att det ska vara?

Nog om det och tillbaka till att det är fredag!

Ikväll ska jag på aw vilket jag kan behöva efter en tuff vecka, både på jobbet och privat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram