21 december 2017 |  Diabetes

Snabba leveranser

Godmorgon älsklingar!

Som ni vet tog min sändare sitt sista andetag för ca en vecka sedan och fick under helgen ”gå tillbaka” till vanlig hederlig blodsockermätning, stick i fingret. Jag har ju använt den sedan februari i år vilket inte är ett år – ska hålla minst ett år visste jag att det kanske kunde bli en aning struligt. Men några samtal bort så kom en ny sändare fort som tusan och jag hämtade hem den igår!

Fick igång sändare i söndags, vilket var en lättnad men idag är det dags att byta sensor och då passar jag på att byta till en ny sändare. Skönt att veta att det ska vara fungerande nu under ledigheten och all mat som ska ätas.

Jag måste erkänna att jag är så glad över Medtronic’s kundsupport och den kontakt som jag har haft med dom. Upplever ni samma med den kontakt för just era hjälpmedel?

Idag är det jul ”fest” på jobbet och hinner jag blir det ytterligare en sväng på stan, om jag orkar – annars i morgon. I morse kändes det riktigt tomt på väg till jobbet. Antar att många har tagit ledigt nu precis innan jul och det är kanske inte så konstigt. Det märks även på min arbetsplats att det är många stolar tomma. Skönt, då kan jag få mycket jobb gjort som inte annars hinns med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram