27 mars 2020 |  Blogg

Jag trodde jag hade allt kirrat och klart när det kommer till att köpa livsmedel som är både gluten – och laktosfria. När jag efter en stund med bakning, jäsning och gräddning i ugn inser jag att mjölet jag använt mig av inte är laktosfritt.

Detta bröd ligger nu i frysen och jag hoppas att jag om två veckor kan tina upp det och äta med en ostskiva på!

Suck. Jag har nu varit i affären (igen) och handlat nytt mjöl (Laila’s är också laktosfritt), jäst, olja och smör för att dra igång med en ny deg. Det tog ett tag innan jag bestämde mig för att detta inte ska få dra ner mig. Det är ju enbart 2 veckor (förhoppningsvis?!) och det är ju fler som har både gluten och laktosintolerans.

Det är trots allt fredag, solen lyser och jag ser fram emot fredagens vinkväll!

Jag börjar även få in mitt nya ”blodsockermönster” nu när jag är hemmastadd vilket känns väldigt bra det med! Det tar någon vecka innan jag lär mig hur nya vardagsmönster påverkar blodsockret. Hur är det för er? Har ni problem med blodsockret när ni är mer stilla än vanligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram