15 december 2019 |  Helg

God Morgon! Det känns lite märkligt att vi är så pass nära jul då hela december har tuffat på ganska så bra. Antar att jag kan skylla lite på vädret (?) då jag inte har någon speciell känsla av att det är jul.

Idag blir det dock ändring på det. Jag var uppe tidigt i morse för att byta sensor (nej, det är aldrig en bra tid för sensor byte men det måste göras). Var så himla trött efteråt och lyckades somna om och nu sitter jag och dricker julkaffe och äter mitt glutenfria pepparkaksbröd som jag bakade i veckan! Så gott!

Om en stund ska jag inte till stan för lite ärenden och sedan ansluta mig till tredje advent mys hos min vän. Där är det glögg, julbak och massa härligheter. Igår var första gången i år som jag drack glögg så planen är att sikta mig in på glöggen idag, haha! Smakade igår Glöet, bubbel glöggen, och det var en riktigt hit måste jag säga. Super god!

Hoppas ni får en härlig tredje advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram