9 december 2018 |  Helg

2:a Advent

2:a advent! Det går så fort och om exakt två veckor är jag i Norrköping och inväntar julafton med några prinskorvar, glögg och en stämning som är ovärderlig. Jösses. Inga julklappar har heller inte handlats. Hur går det för er? Är ni red för vad julen innebär?

Idag var jag förbi en sväng på årets första adventsmys. Det bakades (inte jag) lussebullar, pepparkakor, pepparkakshus, ischoklad, det pysslades, skrattades, fotades, drack glögg ja, jag tror ni förstår! Det var fullt JULÖS haha!

För min del åkte jag hem bland de första då jag hade lite att förbereda inför morgondagens spännande möte med Barndiabetesfonden. Jag ska i morgon bitti göra det årliga blodprovet samt urinprov innan mitt läkarbesök (min fantastiska diabetesläkare) som är veckan efter. 

Helgen har gått i ett och trots det har jag haft en så sjukt jäkla bra helg. Nu ser jag faktiskt fram emot en ny vecka. Det kommer bli så bra!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram