28 juni 2018 |  Diabetes

24-timmars kurva

Något som jag är och blir förvirrad är hur diabetiker försöker att få en så pass jämn kurva som möjligt. Inget ont i det, verkligen inte. MEN, att sätta mål som nästan inte går att uppfylla kommer enbart att göra en besviken. Jag får mycket frågor om när jag lägger upp kurvor som jag själv tycker är ”normalt” att de inte är helt perfekta.. Suck. 

En person utan diabetes har inte heller en spikrak kurva. Målet för mina dagar med diabetes är att försöka på ett eller annat sätt få en kurva som är inom mina målområden. Och det med att fylla mina måltider med kolhydrater. Så, för att sätta punkt för det hela kommer inte mina dagar att fyllas av raka streck i min app. Det kommer gå upp och ner, precis som alla andras kurvor, med eller utan diabetes. 

Idag är det Torsdag och vädret är ju AMAZING! Jag har min röda kjol på mig och känner mig nästan oslagbar idag. Energin är på topp likaså mitt humör. Hur har du det med ernegin?

Trevlig torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram