28 juni 2018 |  Diabetes

24-timmars kurva

Något som jag är och blir förvirrad är hur diabetiker försöker att få en så pass jämn kurva som möjligt. Inget ont i det, verkligen inte. MEN, att sätta mål som nästan inte går att uppfylla kommer enbart att göra en besviken. Jag får mycket frågor om när jag lägger upp kurvor som jag själv tycker är ”normalt” att de inte är helt perfekta.. Suck. 

En person utan diabetes har inte heller en spikrak kurva. Målet för mina dagar med diabetes är att försöka på ett eller annat sätt få en kurva som är inom mina målområden. Och det med att fylla mina måltider med kolhydrater. Så, för att sätta punkt för det hela kommer inte mina dagar att fyllas av raka streck i min app. Det kommer gå upp och ner, precis som alla andras kurvor, med eller utan diabetes. 

Idag är det Torsdag och vädret är ju AMAZING! Jag har min röda kjol på mig och känner mig nästan oslagbar idag. Energin är på topp likaså mitt humör. Hur har du det med ernegin?

Trevlig torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram