28 juni 2018 |  Diabetes

24-timmars kurva

Något som jag är och blir förvirrad är hur diabetiker försöker att få en så pass jämn kurva som möjligt. Inget ont i det, verkligen inte. MEN, att sätta mål som nästan inte går att uppfylla kommer enbart att göra en besviken. Jag får mycket frågor om när jag lägger upp kurvor som jag själv tycker är ”normalt” att de inte är helt perfekta.. Suck. 

En person utan diabetes har inte heller en spikrak kurva. Målet för mina dagar med diabetes är att försöka på ett eller annat sätt få en kurva som är inom mina målområden. Och det med att fylla mina måltider med kolhydrater. Så, för att sätta punkt för det hela kommer inte mina dagar att fyllas av raka streck i min app. Det kommer gå upp och ner, precis som alla andras kurvor, med eller utan diabetes. 

Idag är det Torsdag och vädret är ju AMAZING! Jag har min röda kjol på mig och känner mig nästan oslagbar idag. Energin är på topp likaså mitt humör. Hur har du det med ernegin?

Trevlig torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram