3 maj 2019 |  Diabetes

24 timmars glädje

Det är fredag idag och jag vet inte riktigt hur det känns med dagarna nu när veckan har inneburit lite ledighet och helgkänsla.

I vilket fall så känns det fantastiskt att det faktiskt är helg och trots att det innebär en massa jobb under maj månad så kommer min bästa vän upp till Stockholm över helgen som ska bli så kul!

Det är alltid en glädje när jag tar fram min kurva och ser att mitt senaste dygn har varit hur bra som helst. Det är en glädje som jag tror vi diabetiker känner igen. Även om jag är medveten om att mitt nästa 24-timmars kurva inte kommer se likadan ut är känslan så fantastisk!

It is Friday today and it’s a crazy feeling in my body and mind with the days now that this week has been a ”weekend” feeling.

In any case, it feels great that it is actually Friday and upcoming weekend, and even though it means a lot of jobs now in May, my best friend is coming up to Stockholm over the weekend which will be so much fun!

Back to the picture. It is always a joy when I develop my curve and see that my last day has been as good as possible. It’s a happiness i receive in my body that I think we diabetics recognize. Although I am aware of that my next 24-hour curve will not look the same, the feeling is so amazing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram