4 oktober 2018 |  Diabetes

2 koppar krävs

Jösses vad kylan kom plötsligt. Det var några få grader i morse när jag gick till jobbet och jag vet inte hur jag ska klara mig. Brr. Även om det var nyligen jag bodde på hotell (Berlin) så längtar jag efter att få vira in mig i stora badlakan och mysa i en stor och mjuk morgonrock. Det är verkligen lyxigt. Jag funderar på att inreda min lägenhet till ett mer ”hotell-rum”. Stora kuddar, alldeles för stora handdukar osv. Men innan jag tar tag i det så är det inte alls långt kvar tills jag bor på hotell igen. Idag är det en vecka tills jag åker vidare mot Schweiz och möter upp Medtronic! Jag kommer vara där i två dagar och det kommer vara schema från jag landar till jag åker tillbaka till Sverige.

Var tvungen att googla upp hotellet som jag ska bo på och det ser så himla fint ut. Lite mer personligt än de stora hotellkomplexen som jag brukar bo på och om jag längtar? JA! Det ser ut att vara runt 20 grader och sol där. Jag är lite avundsjuk på mig själv, haha!

Vardagen i Sverige knatar på som vanligt och det krävdes två koppar kaffe idag för att dels bli varm och dels för att få upp energin.

Men nu är jag mer än redo för denna dag. Har lite möten inbokade under min lunch samt förberedelser inför helgens jobb. Jag hoppas något så innerligt att jag snart kan berätta och visa för er vad vi har knåpat med sen i somras!!!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram