18 juli 2018 |  Diabetes

2 dagar kvar

Det är onsdag och det innebär att jag har torsdag och fredag kvar innan jag kan slappna av på riktigt. Det ska bli härligt och det som jag enbart vill göra nu är att bada, sola och dricka kalla drycker. Inte sitta på ett kontor där jag behöver en tröja för ac:n är så otroligt bra. Men den som väntar på något… eller hur!

Trots att jag fortfarande jobbar så hinner jag med mittmorgon dopp. Och det är jag faktiskt riktigt glad över. För det tar inte många extra minuter på morgonen, och känslan efteråt är obeskrivligt bra! 

I eftermiddag ska jag fixa en nagel som har gått av samt möta upp ett gäng på TAK. Det kan bli olidligt då det är så satans varmt och ingen pool/hav att svalka sig i. Men om jag känner gänget rätt tar jag med mig badkläder för att bada efter aw:n. 

När det kommer till sommar och diabetes har jag lättat på trycket med att visa ”upp” min sjukdom. Inte att jag skryter om det men om det behövs en korrigering eller dylikt skäms jag inte för att ta en spruta. Har fått lite frågor om det, kanske väldigt svenskt?, men jag tänker om det inte är någon som bryr sig varför ska då jag göra det?

Nu är det lunch-dags! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram