18 juli 2018 |  Diabetes

2 dagar kvar

Det är onsdag och det innebär att jag har torsdag och fredag kvar innan jag kan slappna av på riktigt. Det ska bli härligt och det som jag enbart vill göra nu är att bada, sola och dricka kalla drycker. Inte sitta på ett kontor där jag behöver en tröja för ac:n är så otroligt bra. Men den som väntar på något… eller hur!

Trots att jag fortfarande jobbar så hinner jag med mittmorgon dopp. Och det är jag faktiskt riktigt glad över. För det tar inte många extra minuter på morgonen, och känslan efteråt är obeskrivligt bra! 

I eftermiddag ska jag fixa en nagel som har gått av samt möta upp ett gäng på TAK. Det kan bli olidligt då det är så satans varmt och ingen pool/hav att svalka sig i. Men om jag känner gänget rätt tar jag med mig badkläder för att bada efter aw:n. 

När det kommer till sommar och diabetes har jag lättat på trycket med att visa ”upp” min sjukdom. Inte att jag skryter om det men om det behövs en korrigering eller dylikt skäms jag inte för att ta en spruta. Har fått lite frågor om det, kanske väldigt svenskt?, men jag tänker om det inte är någon som bryr sig varför ska då jag göra det?

Nu är det lunch-dags! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram