18 juli 2018 |  Diabetes

2 dagar kvar

Det är onsdag och det innebär att jag har torsdag och fredag kvar innan jag kan slappna av på riktigt. Det ska bli härligt och det som jag enbart vill göra nu är att bada, sola och dricka kalla drycker. Inte sitta på ett kontor där jag behöver en tröja för ac:n är så otroligt bra. Men den som väntar på något… eller hur!

Trots att jag fortfarande jobbar så hinner jag med mittmorgon dopp. Och det är jag faktiskt riktigt glad över. För det tar inte många extra minuter på morgonen, och känslan efteråt är obeskrivligt bra! 

I eftermiddag ska jag fixa en nagel som har gått av samt möta upp ett gäng på TAK. Det kan bli olidligt då det är så satans varmt och ingen pool/hav att svalka sig i. Men om jag känner gänget rätt tar jag med mig badkläder för att bada efter aw:n. 

När det kommer till sommar och diabetes har jag lättat på trycket med att visa ”upp” min sjukdom. Inte att jag skryter om det men om det behövs en korrigering eller dylikt skäms jag inte för att ta en spruta. Har fått lite frågor om det, kanske väldigt svenskt?, men jag tänker om det inte är någon som bryr sig varför ska då jag göra det?

Nu är det lunch-dags! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram