20 juni 2018 |  Helg

10 år av vänskap och födelsedag

Okej hörrni! I söndag bjöd jag och min bästa tjejkompis upp till fest. Hon fyllde år i torsdag och jag i söndags OCH vi träffades för första gången för exakt 10 år sedan i öltältet på Hultsfred. Hur galet? Jag minns det som igår och glömmer aldrig vårt första mötet. Mycket har hänt och vi har bytt ut fulvodkan och ölen mot bubbel och chark, haha!

Så nu kommer en recap för hur vi firade oss och vår vänskap i söndags!

Vid 11-tiden hade jag vaknat till liv, duschat och åkt en rejäl omväg (då tunnelbanor samt bussar inte går lika ofta som vardagar) för att komma i tid hem till J. Ett lite ostabilt blodsocker som gjorde att jag fick småäta både vindruvor och chips innan gästerna anlände…

Det var ruggigt varmt denna söndag och trots en otroligt tunn klänning kom svetten rinnandes. Jag var så redo!

Gästerna anlände och det började plockas från maten och jordgubbstårtan som jag själv hade svängt ihop. Marängbottnar, marsankräm, grädde och massa frukt! Smarrigt värre.

Här är vi! Hon som jag lärde känna i öltältet. Jag med en mohakfrilla och baggyjeans nämnde jag att jag skulle flytta till Stockholm. Hon nappade och det hela slutade med att jag till slut bodde hemma hos henne. I två omgångar. Ställer alltid upp oavsett. Herregud! Love Her!

Det togs en massa härliga polaroidbilder också! Fick med mig två stycken hem som hänger fint på mitt kylskåp! Kommer alltid bli glad när jag ska in där och rota bland maten 😉

Vid 18-tiden kom regnet, några gick och badade (inte jag) och jag fick bärhjälp med alla fina presenter. Herregud, jag var helt slut och så jävla glad över att jag firade min födelsedag, och vår vänskap. Det är så underskattat!

Jag kom hem lycklig och blöt, av regnet, och tog en riktigt lugn kväll. Tror jag somnade vid 21 efter en dag fylld av skratt, bubbel och god mat (min glutenfria paj såklart och tårta). 

Tänk att det inte känns lika mycket i kroppen längre av att fylla år. Jag känner mig yngre än vad jag är och när någon frågar hur gammal jag är minns jag knappt min ålder. Känner ni igen er? Men jag tror att det är en positiv sak. Det är ju ändå bara en siffra!

Nåväl, en riktigt bra söndag, finfina presenter som jag inte trodde jag skulle få eller begärde och ett år visare. Nu gäller det att planera inför nästa års storfest då jag fyller jämnt. En resa med mig själv var planen men efter denna dag vill jag nog slå på stort och bjuda in alla jag känner till en riktigt fet fest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram