27 juni 2021 |  Mat

Semesterkänsla och en pang-helg!

Helgen gick i ett svep och jag har haft en väldigt lugn och skön helg i Norrköping!

Det har regnat en del, eller egentligen enbart hela midsommarafton. Sen kom och gick det regn fast inget ös-regn utan mer väldigt mycket duggregn. Faktiskt lite mysigt!

I lördags hade jag en kompis-dejt och sin dotter vilket var väldig mysigt! Efter förmiddagshäng med en 13 månaders (vilket tar sjukt mycket på krafterna) åkte vi mot Stegeborg för att äta lunch!

Då mig mage inte var i fas blev det en kycklingsallad som var otroligt god och så fick jag smaka av pappas dessert, jordgubbar med glass / grädde

så härligt väder!

Mat! Det har ätits så mycket god mat! I lördagskväll grillade vi (pappa grillade) lamm, vi åt stelt broccoli med vitlök, sesamolja, chili, en nypa socker och soya. Den kombon. Så jävla gott!

Pappa och jag var otroligt synkade efter gårdagens middag. Känns som när vi spenderar en helg tillsammans så har vi ungefär liknande kurvor. Lite kul ändå! Pappa har libren och jag dexcom 🙂


Dagens frukost. Jag bakade bröd igår (såklart haha) på durramjöl och det blev succé tillsammans med Bregott och cognacsmedwurst och en kopp kaffe!

Innan vår buss skulle gå mot Stockholm igen åkte jag och brorsan till Skiren. Jag älskar det stället! Så vackert och vattnet är gudomligt!

Vi badade och brorsan snorklade! Haha såg så roligt ut när han låg där och glodde på livet som man inte så ofta ser i vattnet 🙂

Är tillbaka i Stockholm nu och det är alltid skönt att packa upp alla saker, tvätta och vattna alla blommor och växter som ser en aning döda ut. Jag vet att jag snabbt kommer tröttna på detta med och inom kort ta en tripp till norrpan snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram