27 juni 2018 |  Diabetes

You’r just my type

Minns ni att jag åkte till Los Angeles i februari? Jag har sedan den resan fått så mycket kärlek från världen över och jag är så himla glad att jag även fick chans att träffa bland annat Laura Pavlakovich. Hon startade hemsidan yourejustmytype där hon fotar Diabetiker för att ge Diabetes ett ansikte. Hon har lyckats med dunder och brak. 

Igår kväll fick jag meddelande från Laura att det var min tur! Äntligen, som jag har längtat och väntat! 

Nu finns även mitt ansikte och min ”story” uppe på hennes Instagram @Yourejustmytype1 och på hennes hemsida. Det känns så stort och mäktigt. 

Laura är en så himla härlig ung kvinna som jag verkligen ser upp till. Under vår middag i februari fick jag höra om hennes diabetes-historia och livet i stort, alla resor, flick-och pojkvänner, familj, vänner, skola och ja allt. Jag försöker pusha henne att åka till New York när jag ska dit i oktober men det verkar inte som det går att klaffa in i bådas scheman. Men det blir ju fler resor till LA då jag vekrligen älskar den staden.

In och läs om MIG HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram