27 juni 2018 |  Diabetes

You’r just my type

Minns ni att jag åkte till Los Angeles i februari? Jag har sedan den resan fått så mycket kärlek från världen över och jag är så himla glad att jag även fick chans att träffa bland annat Laura Pavlakovich. Hon startade hemsidan yourejustmytype där hon fotar Diabetiker för att ge Diabetes ett ansikte. Hon har lyckats med dunder och brak. 

Igår kväll fick jag meddelande från Laura att det var min tur! Äntligen, som jag har längtat och väntat! 

Nu finns även mitt ansikte och min ”story” uppe på hennes Instagram @Yourejustmytype1 och på hennes hemsida. Det känns så stort och mäktigt. 

Laura är en så himla härlig ung kvinna som jag verkligen ser upp till. Under vår middag i februari fick jag höra om hennes diabetes-historia och livet i stort, alla resor, flick-och pojkvänner, familj, vänner, skola och ja allt. Jag försöker pusha henne att åka till New York när jag ska dit i oktober men det verkar inte som det går att klaffa in i bådas scheman. Men det blir ju fler resor till LA då jag vekrligen älskar den staden.

In och läs om MIG HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram