27 juni 2018 |  Diabetes

You’r just my type

Minns ni att jag åkte till Los Angeles i februari? Jag har sedan den resan fått så mycket kärlek från världen över och jag är så himla glad att jag även fick chans att träffa bland annat Laura Pavlakovich. Hon startade hemsidan yourejustmytype där hon fotar Diabetiker för att ge Diabetes ett ansikte. Hon har lyckats med dunder och brak. 

Igår kväll fick jag meddelande från Laura att det var min tur! Äntligen, som jag har längtat och väntat! 

Nu finns även mitt ansikte och min ”story” uppe på hennes Instagram @Yourejustmytype1 och på hennes hemsida. Det känns så stort och mäktigt. 

Laura är en så himla härlig ung kvinna som jag verkligen ser upp till. Under vår middag i februari fick jag höra om hennes diabetes-historia och livet i stort, alla resor, flick-och pojkvänner, familj, vänner, skola och ja allt. Jag försöker pusha henne att åka till New York när jag ska dit i oktober men det verkar inte som det går att klaffa in i bådas scheman. Men det blir ju fler resor till LA då jag vekrligen älskar den staden.

In och läs om MIG HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram