27 juni 2018 |  Diabetes

You’r just my type

Minns ni att jag åkte till Los Angeles i februari? Jag har sedan den resan fått så mycket kärlek från världen över och jag är så himla glad att jag även fick chans att träffa bland annat Laura Pavlakovich. Hon startade hemsidan yourejustmytype där hon fotar Diabetiker för att ge Diabetes ett ansikte. Hon har lyckats med dunder och brak. 

Igår kväll fick jag meddelande från Laura att det var min tur! Äntligen, som jag har längtat och väntat! 

Nu finns även mitt ansikte och min ”story” uppe på hennes Instagram @Yourejustmytype1 och på hennes hemsida. Det känns så stort och mäktigt. 

Laura är en så himla härlig ung kvinna som jag verkligen ser upp till. Under vår middag i februari fick jag höra om hennes diabetes-historia och livet i stort, alla resor, flick-och pojkvänner, familj, vänner, skola och ja allt. Jag försöker pusha henne att åka till New York när jag ska dit i oktober men det verkar inte som det går att klaffa in i bådas scheman. Men det blir ju fler resor till LA då jag vekrligen älskar den staden.

In och läs om MIG HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram