23 maj 2018 |  Mat

Wien dag 1

Det glutenfria utbudet på Arlanda sög rejält och jag har faktiskt mejlat Swedavia, dock var svaret jag fick inget att hurra över… men lite vin till så löste sig allt

Vi mellanlandade i Köpenhamn där vi strosade runt i ett par timmar innan flyget mot Wien. När jag fick se Wien uppifrån kom den härliga semesterkänslan!

Såhär glad över att äntligen vara framme!

Vi kom fram sent till vår lägenhet och sen var det ut för att leta mat! Så hungriga och vi hittade ett väldigt mysigt ställe precis vid kanalen. Där möttes vi av dans, musik och härlig stämning! Älskar folkfester.

Undrar vi för viktigt vi pratar om här när bilden togs? Ingen aning.. Tror jag mest bara var hungrig! Två stora bakade potatisar med mexikanska smaker som smakade helt gudomligt. Tänk att ”snabb-mat” kan smaka så bra.

Mat och otroligt osmakligt vin…

Alltså vilken PANGBRA resa! Första dagen var egentligen bara några timmar men det blev en heldag då vi mellanlandade och hade några timmar i Köpenhamn. Det blev en sen middag och vi var nog alla väldigt trötta efter resan dit och somnade nog på en gång så fort jag la mig ner vilket var väldigt skönt. 

Jag blir alltid så trött när jag reser, det spelar ingen roll om jag flyger 1 timma eller 16 timmar. Lika seg varje gång. Men, skönt att få sova ut när man vill se så pass mycket av staden resterande dagar! 

Massvis av bilder har jag så jag får dela upp resan lite så ni inte dör av tristess.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram