18 oktober 2020 |  Event

Virtual ISPAD #Docnight

Det har varit en helg som var helt oplanerad från i fredags men sen när helgen tog fart har det varit en händelserik och underbar helg! Jag har gjort en massa trevligheter och har mycket att uppdatera er om men det får bli i en sammanfattande inlägg.
min söndagskväll har jag spenderat med mina vänner (kanske jag ska säga kollegor? Men det låter så opersonligt så jag vill nog ändå säga vänner) på ett virtuellt event! Så himla trevligt att ännu en gång ”träffa” alla. Det var alltså tillsammans med #dedoc som anordnade detta i samband med att ISPAD (International Society for Pediatric and Adolescent Diabetes) 2020 tog slut. En stor konferens som var nu under veckan, som jag tyvärr missade en hel del nu i och med att jag bytt jobb precis.

Under kvällens event fick jag ”confirmed” att jag kan se på det jag missade i efterhand! Så, det ska jag med all säkerhet göra. Det har pratats mycket om mental hälsa, DIY, förebyggande av diabetes, teknologi, tillgång till olika typer av diabetes ”behandlingar” så som pump/cgm osv, diabetes och covid-19, ketoacidosis och väldigt mycket mer!

Jag lämnade eventet lite tidigare då jag känner i kroppen att jag är i behov av att bara vara. Känner mig trött och jag känner att jag ska sätta mig själv i fokus och prioritera att slappna av.

Just nu ligger jag i soffan, tittar på Alladin som är helt galet bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram