19 augusti 2020 |  Diabetes

Vinbar och stress inombords

Gårdagen började verkligen på topp. Allt kändes så otroligt kul och jag var taggad på allt och jag hade en känsla att jag hade kontroll. Sen hände något. Oklart vad. Jag blev lite orolig och det ledde till en stress inombords som jag verkligen ogillar. Det blev för mycket och det var lite som jag ”tappade” bort mig själv. Vad gör jag? Varför gör jag allt? Till vilken nytta? Ska jag lägga av?

Ni kanske känner igen er?

På eftermiddagen mötte jag upp Kim för sol och bad och det var väldigt härligt. Jag babblade om alla känslor och alla tankar och hon fick mig att inse att det går inte att prioritera allt. Fick tips på en app som ska vara hjälpmedel till att få struktur osv.

Vi tog en sväng till vinbaren som finns gömd på Reimersholme och det var så mysigt! Vi testade två olika sorters vin. Jag föll pladask för ett rödvin från Georgien. Mums!

Ser ni katten på glaset? Gå dit! De har öppet så länge det är 16+ och senare kommer de öppna upp inomhus!

Idag är det onsdag och jag började dagen med en promenad runt vattnet. Kändes skönt och jag känner mig pigg och fylld av energi vilket känns väldigt härligt!

Ikväll spelar FCsamp på Lilla Essingen och om jag orkar ska jag ta mig dit. De donerar 200 kr / mål till Barndiabetesfonden så det känns väldigt relevant att gå dit och heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram