16 juli 2020 |  Blogg

Vin, sena kvällar, Åhus och Simrishamn

Igår blev det spontant då vår ”värd” (kvinnan vi hyrde huset av) ville visa båten som hon och sin man precis hade köpt. Då vi är en båtfamilj tackade vi såklart ja och det hela slutade med att vi drack vin från Sydafrika med samma namn som båten. Det blev många flaskor vin och det slutade med en sen middag vid tolvslaget.

Vi checkade ut i förmiddags för att åka mot vårt nästa stopp, Simrishamn! Vi gjorde ett stopp i Åhus men det blev alldeles för kallt så det blev en ganska kort visit och vi struntade till och med i fikan som vi hade tänkt, haha!

Här i Simrishamn har vi landat i vårt nya boende och jag har strosat omkring i staden och ÄLSKAR det! Herregud, alla är så trevliga och gästvänliga här att jag känner mig helt lycklig inombords.

Efter att ha strosat omrking gick jag förbi en ost affär och jag var inte sen med att gå in. Vem älskar inte ost liksom. När jag stod där inne fick jag syn på det engelska märket The Fine Cheese Co som gör även glutenfria kex. Kex som är så himmelskt goda. Jag fick till och med kontakt med dom via Instagram så nu ska jag få reda på någon återförsäljare nära mig. Mitt brödhjärta verkligen lyser nu!

Ikväll ska vi se om vi kan få bord någonstans på någon restaurang. Vi är tyvärr ganska sena på bollen med att boka bord men det ska nog lösa sig. Vi är en familj som äter sena middagar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Feeling insecure sometimes? Yes, me to!The good news is you’re not alone. Insecurity is universal with or without diabetesWe all doubt ourselves from time to time and I know that diabetes isn’t helping. But I’m here for you and to be honest with you, I don’t have the best confidence. But it’s getting better!When I was a younger, I refused to be a person in the spotlight. I didn’t like the feeling of knowing people were looking at me. Or, later on, I didn’t even tell my previous dates that I had diabetes. Not that I was ashamed of the fact that I had a chronically disease - I didn’t have the confidence to let another person see who I was.It’s not easy to break a pattern that’s not healthy. But it’s not impossible. One thing that has helped me is to always remember that comparing myself to others - is bullshit. We don’t have all the information on other people’s life’s, so it’s impossible to compare “apples to apples” or blood sugar curves to blood sugar curves 💕
...

Följ mig på Instagram