16 juli 2020 |  Blogg

Vin, sena kvällar, Åhus och Simrishamn

Igår blev det spontant då vår ”värd” (kvinnan vi hyrde huset av) ville visa båten som hon och sin man precis hade köpt. Då vi är en båtfamilj tackade vi såklart ja och det hela slutade med att vi drack vin från Sydafrika med samma namn som båten. Det blev många flaskor vin och det slutade med en sen middag vid tolvslaget.

Vi checkade ut i förmiddags för att åka mot vårt nästa stopp, Simrishamn! Vi gjorde ett stopp i Åhus men det blev alldeles för kallt så det blev en ganska kort visit och vi struntade till och med i fikan som vi hade tänkt, haha!

Här i Simrishamn har vi landat i vårt nya boende och jag har strosat omkring i staden och ÄLSKAR det! Herregud, alla är så trevliga och gästvänliga här att jag känner mig helt lycklig inombords.

Efter att ha strosat omrking gick jag förbi en ost affär och jag var inte sen med att gå in. Vem älskar inte ost liksom. När jag stod där inne fick jag syn på det engelska märket The Fine Cheese Co som gör även glutenfria kex. Kex som är så himmelskt goda. Jag fick till och med kontakt med dom via Instagram så nu ska jag få reda på någon återförsäljare nära mig. Mitt brödhjärta verkligen lyser nu!

Ikväll ska vi se om vi kan få bord någonstans på någon restaurang. Vi är tyvärr ganska sena på bollen med att boka bord men det ska nog lösa sig. Vi är en familj som äter sena middagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram