13 januari 2020 |  Helg

Vin, fotovisioner och burgare

Jag hade en fantastisk helg med både ganska så gripande stunder när jag hämtade upp min gamla dagbok från den tiden jag var sjukskriven (i ätstörning) men uppfriskande stunder med vänner och familj! Låt oss ta en titt!

Som ni redan vet var det pizza, vin och ”jobb” i fredags. Om det blev lyckat? Eeh, JA! Vänner som vet vad man går för håller jag hårt i!

I lördags var jag uppe på vinden och letade bland allt annat skrot och korn för att efter 30 minuter hitta det jag faktiskt letade efter. Denna. Inför min San Diego resa behöver jag samla lite mer personliga tankar om och hur det faktiskt var för mig att ta mig ur det värsta från en ätstörning samtidigt som jag behövde, fortfarande behöver, ha kontroll över blodsockret och min diabetes. Det var rörande och jag har förträngt en hel del känslor som blossade upp där, mitt på dagen.

Vid 16-tiden behövde jag en paus från allt och mötte upp min fantastiska fotograf och vän Clara (som även hon har diabetes) på ett glas vin! Det är nästan sjukt hur jag klickar med vissa personer och känner att jag kan dela med mig av allt. Clara är en av dom! Hon har kommit mig nära efter bara en kort stund som jag känt henne. Vi bokade in en fotografering på söndag som jag se så fram emot! Content hjärnan är i full gång och jag hoppas det kommer synas på bilderna.

Kan avslöja att jag beställt hem en peruk! Haha!

Sen blev det en lugn hemmakväll med film och popcorn!

Söndagen bestod mest av att skriva, skriva skriva och sedan göra en avstickare till hamburgarstället för en sen lunch! Jag tog vegetarisk anamma burgare med glutenfritt bröd, tryffelmayo och vanliga pommes frites. Så gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

My diabetes diagnosis is not my fault, but what I do with it is my responsibility. I choose to advocate for better quality of life through the way we think. Diabetes isn’t the problem, it’s the way we think about it.
Small habits lead to big change.
I have the control over my diabetes management and you can have it to.
I have control over my diabetes (with helps from all these amazing equipment). And you can have it too. Make small changes, try out and maybe change again, and you’ll see positive results!
Stay educated, stay in touch, stay happy and stay positive! 💕 #t1dlookslikeme
...

282 21

My week has been though. My blood sugar has been a roller coaster (and my mood) and I had no idea why! But, now I know. I have this awful cold and this is perhaps one of the reasons. Now it’s soon a new week and I’m already feeling much better and I am gonna swing this week just like this fabulous skirt ✌🏻💙 #t1dlookslikeme ...

148 8

I don’t have an ass made of stone... But! I have rock solid control of my diabetes 😘 #t1dlookslikeme ...

192 4

Don’t forget. Keeping our blood sugars in range is good for us. And, with that said, it doesn’t matter how many units of insulin you need. Your body, your rules! #t1dlookslikeme ...

234 6
Följ mig på Instagram