13 januari 2020 |  Helg

Vin, fotovisioner och burgare

Jag hade en fantastisk helg med både ganska så gripande stunder när jag hämtade upp min gamla dagbok från den tiden jag var sjukskriven (i ätstörning) men uppfriskande stunder med vänner och familj! Låt oss ta en titt!

Som ni redan vet var det pizza, vin och ”jobb” i fredags. Om det blev lyckat? Eeh, JA! Vänner som vet vad man går för håller jag hårt i!

I lördags var jag uppe på vinden och letade bland allt annat skrot och korn för att efter 30 minuter hitta det jag faktiskt letade efter. Denna. Inför min San Diego resa behöver jag samla lite mer personliga tankar om och hur det faktiskt var för mig att ta mig ur det värsta från en ätstörning samtidigt som jag behövde, fortfarande behöver, ha kontroll över blodsockret och min diabetes. Det var rörande och jag har förträngt en hel del känslor som blossade upp där, mitt på dagen.

Vid 16-tiden behövde jag en paus från allt och mötte upp min fantastiska fotograf och vän Clara (som även hon har diabetes) på ett glas vin! Det är nästan sjukt hur jag klickar med vissa personer och känner att jag kan dela med mig av allt. Clara är en av dom! Hon har kommit mig nära efter bara en kort stund som jag känt henne. Vi bokade in en fotografering på söndag som jag se så fram emot! Content hjärnan är i full gång och jag hoppas det kommer synas på bilderna.

Kan avslöja att jag beställt hem en peruk! Haha!

Sen blev det en lugn hemmakväll med film och popcorn!

Söndagen bestod mest av att skriva, skriva skriva och sedan göra en avstickare till hamburgarstället för en sen lunch! Jag tog vegetarisk anamma burgare med glutenfritt bröd, tryffelmayo och vanliga pommes frites. Så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram