15 november 2020 |  Helg

Viktig helg

Det är söndagsmorgon eller kanske att det räknas som förmiddag denna tid? De senaste veckorna har jag haft en känslan vilsenhet. Det blev ännu mer konkret igår när jag träffade min helt fantastiska fotograf Clara. Jag kände mig obekväm och stel, lite förvirrad och vilsen. Det syntes och det var som om att hon efteråt i bilen frågade hur det var. Jag blev tyst.

Jag har ingen röd tråd i det jag gör och det finns egentligen ingen struktur vilket gör att jag blir stressad. Inte så konstigt kanske?

Men nog om det. Jag har nu en plan och Clara kommer vara med under tiden vilket känns bra! Igår var det världsdiabetesdagen och vilket ös det blev trots alla restriktioner. Jag fick i fredagskväll ett bud, det blev dans mitt på Hornsgatan och det känns som att vi synliggjorde oss väldigt bra! Snacka om att ta plats, precis som det ska!

Nu har jag ätit bananpannkakor till frukost och dricker min andra kopp. Idag ska jag ägna dagen åt struktur, handla strumpor och dricka glögg. Julen känns mer aktuell än någonsin. Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram