16 mars 2018 |  Middag

Vegansk hamburgare

Åh, tiden bara rinner iväg och idag när jag vaknade kände jag mig lite halv”dålig”. Det har varit så många personer som varit sjuka i min omgivning och influensa har varit mer normalt än att inte ha det. Så, egentligen har det bara varit en fråga om när jag själv ska bli drabbad. Och nej, jag är inte sjuk men lite mer trött än vanligt, haha! Så håll tummarna nu. Timmarna efter jobbet spenderades med att leta efter fyra stycken krukor i olika storlekar då jag fick med mig fyra växter hem igår efter jobbet. Segt att komma hem och inse att det inte finns några lediga krukor. Men, nu har jag handlat krukor så det räcker och blir över. 

På tal om jobbet igår fick jag även med mig hem lite mat och kvällen till ära blev det vegansk hamburgare med glutenfritt bröd (som låg i ugnen när bilden togs), bbq ketchup, ost, hummus och vin. Perfekt början på en fredagskväll! Nu ska jag gå över till grannen för vin och mys! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram