26 augusti 2019 |  Diabetes

Veckans planer

Min måndag har kickstartat och det väntas en intensiv vecka men väldigt rolig. Jag har redan nu på morgonen fått lite fler bokningar och jag håller i detta nu på att rodda i mitt schema för att få livet att gå ihop.

Som ni vet har jag ett heltidsjobb men både innan och efter det kommer jag i veckan att ösa på med mitt andra jobb! Så, hur ser veckans schema ut? Jag ska göra en intervju med en tidning om Diabetes och min ätstörning, möte med en investerare, möte med förhoppningsvis en framtida praktikant för mina sociala kanaler (behöver hjälp), träffa en fotograf, en nageltid jag inte kan missa (katastrof naglar nu alltså), en middag som troligtvis kommer bli två och en hel del jobb med Barndiabetesfonden.

Idag kommer jag beta av min nageltid och det gör jag med en lättnad då det dels är svårt att boka in tid efter jobbet och min älskade Jennifer är fullbokad (inte så konstigt). Nu är frågan om jag behåller mina korta eller om jag gör de lite längre. Får försöka tänka under dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram