26 augusti 2019 |  Diabetes

Veckans planer

Min måndag har kickstartat och det väntas en intensiv vecka men väldigt rolig. Jag har redan nu på morgonen fått lite fler bokningar och jag håller i detta nu på att rodda i mitt schema för att få livet att gå ihop.

Som ni vet har jag ett heltidsjobb men både innan och efter det kommer jag i veckan att ösa på med mitt andra jobb! Så, hur ser veckans schema ut? Jag ska göra en intervju med en tidning om Diabetes och min ätstörning, möte med en investerare, möte med förhoppningsvis en framtida praktikant för mina sociala kanaler (behöver hjälp), träffa en fotograf, en nageltid jag inte kan missa (katastrof naglar nu alltså), en middag som troligtvis kommer bli två och en hel del jobb med Barndiabetesfonden.

Idag kommer jag beta av min nageltid och det gör jag med en lättnad då det dels är svårt att boka in tid efter jobbet och min älskade Jennifer är fullbokad (inte så konstigt). Nu är frågan om jag behåller mina korta eller om jag gör de lite längre. Får försöka tänka under dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram