17 februari 2018 |  Diabetes

Vatten över huvudet

En helt vanlig fredagsmorgon i Los Angeles. En timma innan jag skulle till flygplatsen. Det var 25 grader och sol. 

Hej från en ganska så förvirrad tjej. 

Jag kände mig verkligen tipp topp efter jag landat i morse och gjorde mig redo för en agenda med sysslor för att inte slappna av, för att kunna sova inatt. Jag har inte den blekaste om egentligen jag tänkte så. Borde man inte bara sova när man är trött? Förmodligen behöver ju kroppen det? Eller?

Så jag drog igång med tvätt, packade upp resväskan, upp på vinden med en kartong (3 kvar), tog en liten promenad i det väldigt fina svenska vädret. Efter det total däckade jag i soffan. 3 timmar senare vaknade jag och det tog en stund innan jag fattade vart jag var och vilken dag, haha!. Tog en sväng till affären då det ekade extremt tomt i kylskåpet och nu sitter jag här och känner mig faktiskt väldigt levande. En aning mör i kroppen men glad och tillfredsställd. 

Ikväll blir det att ta det lugnt med god och ”fräsch” mat (alltså ingen hamburgare ikväll) med en film. Har filmen Home Again att titta på som jag fick rekommenderat, har ni sett den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram