17 februari 2018 |  Diabetes

Vatten över huvudet

En helt vanlig fredagsmorgon i Los Angeles. En timma innan jag skulle till flygplatsen. Det var 25 grader och sol. 

Hej från en ganska så förvirrad tjej. 

Jag kände mig verkligen tipp topp efter jag landat i morse och gjorde mig redo för en agenda med sysslor för att inte slappna av, för att kunna sova inatt. Jag har inte den blekaste om egentligen jag tänkte så. Borde man inte bara sova när man är trött? Förmodligen behöver ju kroppen det? Eller?

Så jag drog igång med tvätt, packade upp resväskan, upp på vinden med en kartong (3 kvar), tog en liten promenad i det väldigt fina svenska vädret. Efter det total däckade jag i soffan. 3 timmar senare vaknade jag och det tog en stund innan jag fattade vart jag var och vilken dag, haha!. Tog en sväng till affären då det ekade extremt tomt i kylskåpet och nu sitter jag här och känner mig faktiskt väldigt levande. En aning mör i kroppen men glad och tillfredsställd. 

Ikväll blir det att ta det lugnt med god och ”fräsch” mat (alltså ingen hamburgare ikväll) med en film. Har filmen Home Again att titta på som jag fick rekommenderat, har ni sett den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram