1 augusti 2018 |  Helg

Västkusten

Efter bad och frukost hade jag ett jobb-möte men efter det tog vi båten över till fastlandet för att åka mot Lysekil och Grundsund. 

Vi var framme vid 14-tiden och började med att äta lunch, en hungrig familj på tur haha! 

Vi var såklart tvungna att bada och vi hittade ett mysigt ställe precis där vi bor. Var även tvungen att ställa telefonen på foto-utlösare för att få med pappas livre samt min guardian connect. Lite komiskt att båda älskar att ha sensorn på armen.

Det är så fridfullt och gemytligt och jag önskar att alla får uppleva detta någon gång i livet. Jag har checkat ut från verkligheten och det känns så bra. 

Ikväll har vi bokat bord på Pelles rökeri och vi är inte ensamma om det. Bordet vi har är från 21 så nu ska vi ta det lugnt och njuta av kvällssolen innan jag ska byta om till kvällens outfit. 

Ser fram emot ännu en middag innehållande fisk och skaldjur. Det bästa är med fisk är att det inte ställer till problem med blodsockret! Håller ni inte med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram