1 augusti 2018 |  Helg

Västkusten

Efter bad och frukost hade jag ett jobb-möte men efter det tog vi båten över till fastlandet för att åka mot Lysekil och Grundsund. 

Vi var framme vid 14-tiden och började med att äta lunch, en hungrig familj på tur haha! 

Vi var såklart tvungna att bada och vi hittade ett mysigt ställe precis där vi bor. Var även tvungen att ställa telefonen på foto-utlösare för att få med pappas livre samt min guardian connect. Lite komiskt att båda älskar att ha sensorn på armen.

Det är så fridfullt och gemytligt och jag önskar att alla får uppleva detta någon gång i livet. Jag har checkat ut från verkligheten och det känns så bra. 

Ikväll har vi bokat bord på Pelles rökeri och vi är inte ensamma om det. Bordet vi har är från 21 så nu ska vi ta det lugnt och njuta av kvällssolen innan jag ska byta om till kvällens outfit. 

Ser fram emot ännu en middag innehållande fisk och skaldjur. Det bästa är med fisk är att det inte ställer till problem med blodsockret! Håller ni inte med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram