1 augusti 2018 |  Helg

Västkusten

Efter bad och frukost hade jag ett jobb-möte men efter det tog vi båten över till fastlandet för att åka mot Lysekil och Grundsund. 

Vi var framme vid 14-tiden och började med att äta lunch, en hungrig familj på tur haha! 

Vi var såklart tvungna att bada och vi hittade ett mysigt ställe precis där vi bor. Var även tvungen att ställa telefonen på foto-utlösare för att få med pappas livre samt min guardian connect. Lite komiskt att båda älskar att ha sensorn på armen.

Det är så fridfullt och gemytligt och jag önskar att alla får uppleva detta någon gång i livet. Jag har checkat ut från verkligheten och det känns så bra. 

Ikväll har vi bokat bord på Pelles rökeri och vi är inte ensamma om det. Bordet vi har är från 21 så nu ska vi ta det lugnt och njuta av kvällssolen innan jag ska byta om till kvällens outfit. 

Ser fram emot ännu en middag innehållande fisk och skaldjur. Det bästa är med fisk är att det inte ställer till problem med blodsockret! Håller ni inte med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram