1 augusti 2018 |  Helg

Västkusten

Efter bad och frukost hade jag ett jobb-möte men efter det tog vi båten över till fastlandet för att åka mot Lysekil och Grundsund. 

Vi var framme vid 14-tiden och började med att äta lunch, en hungrig familj på tur haha! 

Vi var såklart tvungna att bada och vi hittade ett mysigt ställe precis där vi bor. Var även tvungen att ställa telefonen på foto-utlösare för att få med pappas livre samt min guardian connect. Lite komiskt att båda älskar att ha sensorn på armen.

Det är så fridfullt och gemytligt och jag önskar att alla får uppleva detta någon gång i livet. Jag har checkat ut från verkligheten och det känns så bra. 

Ikväll har vi bokat bord på Pelles rökeri och vi är inte ensamma om det. Bordet vi har är från 21 så nu ska vi ta det lugnt och njuta av kvällssolen innan jag ska byta om till kvällens outfit. 

Ser fram emot ännu en middag innehållande fisk och skaldjur. Det bästa är med fisk är att det inte ställer till problem med blodsockret! Håller ni inte med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram